Meg szuleimmel elek okj miatt lassan 21 leszek de en nem szeretek a kertes munkakban segiteni. Ez baj? Koltozzek el?
Mi bajod a kerti munkával ?
Éltett,és etet lusta vagy .
Én se szerettem soha. Megkérdeztem, hogy van nekem is kert részem? Mondták, hogy persze, az 1/3-a az enyém. Másnap lebetonoztattam úgy az 1/3-ád, a háztól legmesszebb eső részét. További teendők kilőve. Utána meg felhúztam rá egy kis fa bódét, műhelynek be is lett rendezve.
Úgy korrekt, hogy ha a te felelősséged alá tartozik egy terület része, hogy azzal azt csinálhatsz, amit akarsz. Tehát szabadon felhasználható. Nem gondolkodtál még el rajta, hogy mire lenne neked jó az a terület? Mert annak semmi értelme, hogy azért gondozod kertként, hogy nekik legyen kertjük, miközben te meg nem akarnád.
Kérdező, én ugyanígy voltam, amikor a szülői házban laktam. Kiegyeztem anyukámmal, hogy bent a házban BÁRMIT, csak kint ne kelljen a kertben semmit csinálnom.
Anyu (csodák csodája) de ebbe belement (mert amúgy meg nem volt túl megértő velem más dolgokban). De ez így működött: porszívóztam, mosogattam, felmostam, főzésben a keze alá dolgoztam. Kertészkednem nem kellett egyáltalán, és nem is jegyezték meg szóban sem, egyszer sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!