Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti belemennétek abba,...

Szülők, ti belemennétek abba, hogy a gyereketek 18 és 20 éves kora között ne járjon dolgozni, mert nyelvvizsgázik minden nyáron gyorstalpalóban?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 18:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Amíg Napoli tagozaton tanul a gyerek és ezt normálisan teszi, nem 10 évig végzi az egyetemet, akkor semmiképpen sem várban el, hogy dolgozzon mellette.
2021. máj. 17. 08:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszel gyerek megegyszer, fogsz meg 50 évet dolgozni!!!

En sem fogom elvarni a lanyomtol. Max ha extra elvarasai lesznek arra megkeresheti a pénzt...

2021. máj. 17. 10:30
 23/24 anonim ***** válasza:
21%

Nem. Nekem is van 2 felsőfokú nyelvvizsgám, egyetem és munka mellett tudtam rájuk tanulni.

Oldja meg.

2021. máj. 17. 14:15
 24/24 anonim ***** válasza:
a fiù mar felnott, o eldonti hogy mit akar befektetni a jovojebe. Ennyi idosen teljesen normalis, hogy meg az utat valasztja ki. En nekem 21 evesen mar stabil munkam van (programozo) olaszorszagban, de ismerek 25 eves-t aki meg tovabb tanult, ez nem azt jelenti hogy kisebb lenne nalam.
2024. máj. 31. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!