Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti belemennétek abba,...

Szülők, ti belemennétek abba, hogy a gyereketek 18 és 20 éves kora között ne járjon dolgozni, mert nyelvvizsgázik minden nyáron gyorstalpalóban?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 18:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Tanuljon nyelvet, de ne munka helyett. Két ff nyelvvizsgával jött el a gimiből, azóta van neki még két közép, nappalis egyetem és heti 20 óta munka mellett.
2021. máj. 16. 18:28
 12/24 A kérdező kommentje:
7 évesen kezdtem a sulit és öt évig járok középbe
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

"Amugy az hogy van, hogy 20 evesen akarsz erettsegizni?"

Ez gyakoribb mint gondolnád. Plusz egy év a szalajtósoknak és plusz egy év a nulladik osztályos gimi vagy szakközép.

14/24 anonim ***** válasza:
89%
ja, bocs, olvastam tovább, nyári diákmunka helyett tenné... azzal semmi gond, tanuljon, ha azt szeretné.
2021. máj. 16. 18:29
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

13!

Köszi, ezt nem tudtam.

2021. máj. 16. 18:32
 16/24 anonim ***** válasza:
98%
Ez most komolyan kérdés? A sajátomat egyetlen nyáron sem küldtem dolgozni. Nyári tanulás nélkül sem. Ez valami új elvárás? Mert én is nyaralhattam anno, amíg tanultam. Nem csak a középiskola, de a fősuli alatt is. (mondjuk akkor már elmentem 1-1 hónapra összeszedni a saját nyaralásomra valót, de ez nem volt elvárás otthon) Év közben tanul eleget a gyerek, a nyár neki is szabadság. Ha meg nyelvvizsgára készülsz akkor tök egyértelmű, hogy inkább azzal foglakoz, sokkal inkább befektetés a jövőbe mint az az összeg, amit diákmelóval keresel.
2021. máj. 16. 18:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én sosem értettem ezeket a kérdéséket. Ha itt jön 234 válasz, hogy persze, belemennenek, akkor a te szüleid is bele fognak? Oket kicsit se fogja érdekelni a gyik valaszado közössége. Tőlük kérdezd meg, annak van értelme.
2021. máj. 16. 18:55
 18/24 flora08 ***** válasza:
95%
Szerintem teljesen rendben van. Ha két felsőfokú nyelvvizsga a cél, gondolom olyan irányú terveid vannak, amihez a nyelvismeret kiemelten fontos. Úgyhogy megéri vele foglalkozni. A szüleid szeretnék, hogy dolgozz nyáron? Nekik mi a véleményük?
2021. máj. 16. 18:59
 19/24 anonim ***** válasza:
89%

Valószínűleg 70 év lesz a nyugdíjkorhatár,mire annyi idős lesz,fog még dolgozni eleget életében.

Nem is értem valakinek miért cél,hogy a gyereke minél hamarabb dolgozzon.

Az életét kell megalapoznia fiatalon.

Sokkal többet fog profitálni belőle később.

2021. máj. 16. 20:29
 20/24 anonim ***** válasza:
68%

19!

Nem mindig a szülő célja. Néha a gyerek az, aki jóval többet akar, mint amit a szülő adni tud. Azt pedig magának kell megteremtenie

2021. máj. 16. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!