Jogosan zavar, hogy anyám közös ruhásszekrényt akar? 17/f
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 21:57
11/20 anonim válasza:
Ajánld fel, hogy kifizeted a különbözetet, amivel két kisebb többe kerülne.
12/20 anonim válasza:
3, aztán mi a fact kell kontrollálni egy ruhásszekrényben? Pontosan tudja, mi van benne, ő mossa és vasalja az összes ruháját.
13/20 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy a szerintünk jogos vagy sem, ha téged zavar.
Engem nem zavarna. Külön helységben lesz a szekrény, nem az ö szobájában.
14/20 anonim válasza:
Bar le kellett pontozni, ponr azert kerdeztem. Ha kulon, kozos helyiseg, miert gond??
En mar orulnek, ha nem a szobamban lennenek a ruhak is. Es nem egy helyen van igy..
15/20 anonim válasza:
Nem értem én se miért baj, ha egy közös gardrób van. Undorodsz anyád holmijaitól?
16/20 anonim válasza:
Ha anyukád mossa, szárítja és vasalja a ruháidat (és még veszi is), akkor csak megkönnyítenéd a munkáját. De ha te csinálod magadnak és veszed is a ruháidat, akkor egyértelműen vegyél magadnak külön szekrényt. Ilyen egyszerű :)
17/20 A kérdező kommentje:
Én mosok, vasalok magamról. Azért írtam ki a kérdést mert nem tudom hogy tényleg jogosan zavar e a közös szekrényt vagy én tolom túl
2021. máj. 17. 13:08
18/20 anonim válasza:
Túltolod.
Nézz meg más házakat is. Amúgy is van ilyen, de egyre nagyobb divat is közös szekrény, szoba. Több hely marad a hálóból.
ami meg sokszor tényleg kb csak egy kis fülkényi hely, egy ágynak, és kész
19/20 anonim válasza:
Mitől félsz? Hogy felveszi az alsógatyáidat? 😂😂
20/20 anonim válasza:
de ez miért baj neked, válaszolj már!
miért tartasz ettől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!