Nem tudom hogy mit csináljak 22 èves lány vagyok van egy 14 èves húgom aki elèggè el van kènyeztetve mert neki mindent lehet de ha én csinálok valamit az baj ja és ha a barátomnál vagyok akkor engem folyamatosan zaklatnak mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Nem bírom tovább mert ez már sok elköltözni még nem tudok sajnos valaki valami tanácsot tudna nekem adni2021. máj. 15. 20:35
11/23 anonim válasza:
Dehogy érthető a helyzet. A kérdező annyit írt, hogy a hugicának mindent szabad, neki meg semmit, most mit csináljon. Ja, és valaki zaklatja a barátjánál. Ennyiből hogy adjunk tanácsot?
12/23 A kérdező kommentje:
anyáék hivkálnak fél óránként hogy mit csinálunk meg hogy kikkel találkozunk
2021. máj. 17. 14:33
13/23 anonim válasza:
Te valahol somogy/nógrád részen élsz, ugye? :D
14/23 anonim válasza:
Sajnos a szülők sokszor nem veszik észre hogyan bánnak a gyerekeikkel.
Ha nem tudod megbeszélni velük rendesen nyugodt körülmények között sem, akkor egyedül az marad hogy elköltözöl.
15/23 anonim válasza:
Dugjatok hátha úgy jobb lesz a kapcsolatotok
16/23 anonim válasza:
Te felnőtt vagy, a húgod nem. Törődj a saját életeddel. Ha a barátodnál vagy, kapcsold ki a telefonod.
17/23 anonim válasza:
Ne vedd fel a telefont. Mit tudnak csinálni? Mi lesz? Semmi. Magadra haragítod őket maximum. És akkor? Ki nem fognak rakni ennyi miatt. Legalább észreveszik hogy 22 évesen már nem úgy ugrálsz ahogy ők fütyülnek.
18/23 A kérdező kommentje:
Ha nem veszem fel a telefont akkor a rendőrséget akarják rám hivni mert pánik beteg vagyok amiről idáig tudomást sem vettek mert szerintük csak hisztizem
2021. máj. 31. 22:11
19/23 anonim válasza:
Nem tudják rád hívni a rendőrséget. Gyakorlatilag kinevetnék őket. 22 éves vagy, felnőtt ember aki elmegy a barátjához. Nem eltűnt személy.
20/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen akkor nem fogom nekik fel venni a telefont és legalább még a barátomnál vagyok legalább nyugodt leszek
2021. máj. 31. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!