Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mondjam azt hogy nem...

Most mondjam azt hogy nem jöhetünk össze mert a szüleim nem engedik?!

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és most alakul egy fiúval. Nagyon szeretem, mindenben passzolunk. De anyáék azt mondták hogy 18 éves koromba lehet barátom, addig szó sem lehet róla. Nagyon szigorúak. Most mondjam azt hogy nem jöhetünk össze mert a szüleim nem engedik?!
2021. máj. 15. 12:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

"Akinek nem ilyen szülei vannak mi a faxnak kommentel ide?"

Ember, miért, szerinted a gyakorin minden embernek, akik tanácsot osztogatnak ugyanolyan problémái vannak, mint a kérdést feltevő embereknek? Vagy hogyan? A Kérdező nem írta, hogy csak hasonló helyzetűek válaszoljanak, ha jól olvasom, akkor tanácsot kért, azt meg bárki tud adni, aki fel tudja fogni a helyzetet.

Másodszor, szóval inkább élje az igaza életét titokban, ahelyett, hogy kiállni magáért a szüleivel szemben? Egy kapcsolat titokban tartása egy idő után nem leányálom, főleg nem ilyen szülők előtt. Ha összehazudja, hogy hol van, mikor a barátjával van, akkor talán nem vennék el a telefonját ha kiderül? Kérdező, állj a sarkadra, attól, hogy kiskorú vagy 16 évesen már nem vagy gyerek!

2021. máj. 15. 19:32
 12/14 kovpet ***** válasza:
100%

Kérdező, ez az életednek azon része, ami belső magánügy és senki nem szólhat bele.

Az meg, hogy fiatal vagy és korai, nem érv. Épp hogy fiatalon kell megtanulni az ilyesmit. Mert hogy a kapcsolatokat is tanulni kell, ahogy bármi mást is.

2021. máj. 16. 11:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is 15, majndem 16 voltam, mikor a fél évvel fiatalabb barátommal találkoztam, akivel még mindig együtt vagyok, együtt élünk boldogságban. Nagyon sajnálom, hogy még mindig vannak ilyen fafejű szülők :(

25/L

2021. máj. 16. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a szüleid 30 éves korukig a nadrágot se vették le az ellenkező nem előtt... Az ilyen szinten álszent emberek hogy képesek egyáltalán tükörbe nézni...
2021. máj. 20. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!