Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mondjam azt hogy nem...

Most mondjam azt hogy nem jöhetünk össze mert a szüleim nem engedik?!

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és most alakul egy fiúval. Nagyon szeretem, mindenben passzolunk. De anyáék azt mondták hogy 18 éves koromba lehet barátom, addig szó sem lehet róla. Nagyon szigorúak. Most mondjam azt hogy nem jöhetünk össze mert a szüleim nem engedik?!
2021. máj. 15. 12:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
a szüleid el vannak tájolva
2021. máj. 15. 12:53
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

vagy most ellenallsz a szuleidnek, vagy 25 evesen is ide fogsz irni, hogy anyadek elveszik a fizetesed, es nem engednek elmenni nyaralni a barataiddal.

ha tetszik neked a fiu, nyugodtan jarj vele, a szuleid eleinte nem kell megtudjak

mivel indokoljak a tiltast?

2021. máj. 15. 12:56
 3/14 A kérdező kommentje:

#2 "Korai, még szinte gyerek vagy, előbb végezd el a sulit utána beszélhetünk arról hogy mi a szerelem"

Ezzel indokolják.

2021. máj. 15. 13:02
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is túl szigorúak.

A tapasztalatokat már fiatalabban is elkell kezdeni gyűjtögetni.

Ne mondj róla semmit anyádéknak szerintem. Én legalábbis nem szoktam nekik szólni addig amíg már tényleg nem tartunk ott, hogy be kelljen mutatni.

22/F

2021. máj. 15. 13:05
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

nem vagy szinte gyerek, pont hogy szinte felnott vagy. 2 ev mulva ha egyetemre mesz mar nem is fogsz otthon lakni.

ne menjen a kapcsolat a tanulas rovasara, illetve a szuleidnek is mutasd be a sracot, aztan csak megbekelnek

2021. máj. 15. 13:05
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
16 évesen találkoztam életem szerelmével. A szüleim iszonyú szigorúak voltak mindig, de még ők is felfogták, hogy ez fontos.
2021. máj. 15. 13:11
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Miért kell róla tudniuk? Beszélgethettek messengeren (lekódolod a telód), elmehettek ide oda (azt mondod hogy barátnőddel mész plázába megenni egy fagyit) stb. Nyilván ha bacni akarsz, az macerásabb, de ettől függetlenül nem értem, miért kellene nekik tudni erről.
2021. máj. 15. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

#7, miért, te talán titokban tartod a kapcsolataidat a szüleid előtt? Vagy majd a Kérdező huszonévesen álljon oda a szülei elé, és "megházasodok, tudjátok, azzal a csávóval, akit 16 évesen eltiltottatok tőlem" ?

Nem azt mondom, hogy biztos, hogy hozzá fog menni, de ez akkor is meggondolatlan viselkedés lenne #7.

Kérdező. A szüleid nem tudom milyen okból ilyen szigorúak veled, de ezt meg kell beszélned velük mindenképp, mert így el fogják cseszni az egész tinikorodat, sőt ha hagyod akkor az egész életedet is.

2021. máj. 15. 13:27
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
a szüleidnek ehhez semmi közük
2021. máj. 15. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

8

Lol miért, az jobb, ha baxtassák 0-24, telefont elveszik, menni sulin kívül nem mehetne sehova? Kb ennyi lenne amit elérne vele, ha erősködne azzal, hogy ő pasizni akar. Az ilyen szülőknél egy lehetősege van az embernek, suli végéig kussolni, meghúzni magadat, aztán amint lehet elmenekülni otthonról, és végre élni az életed. Mert hogy ők már nem fognak megváltozni.

Akinek nem ilyen szülei vannak mi a faxnak kommentel ide?

2021. máj. 15. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!