Érdemes tartani a kapcsolatot egy olyan apával, aki nem fogad el úgy ahogy vagyok?
15 éves koromban váltak el a szüleim, azóta anyámmal élek. Tudni kell, hogy kb 14 évesen jöttem rá, hogy meleg vagyok, és ezt 6 évig titkoltam előttük. Anya könnyebben fogadta, ő vele nem változott a kapcsolatom. Apám viszont mai napig tesz megjegyzéseket, hogy azért ez nem volt könnyű, nem erre számított, meg hogy reméli, hogy ez egyszer változni fog. Sajnos ő nem veszi észre, hogy ezt nekem rosszul esik hallani, és nem értem miért kell ennyiszer ezt szóvá tennie.
24F

Ha csak ilyen formán kifogásolja, ÉS érzelmileg jelent neked valamit az öreg, akkor tartsd. Ha nem, felesleges.
6 év, az nem semmi! Elismerésem.

Egyetértek az egyessel, még annyi hogy ok, magától nem vesti észre h ez neked rosszulesik, hát mondd meg neki legközelebb,apu, ne mondj ilyeneket szarul esik hallanu, kérlek.
Hátha.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!