Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti is igy reagálnátok...

Szülők, ti is igy reagálnátok erre a problémára?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlenül érzem magam emberek között. Ha beszélnem kell idegenekkel (pl kaja rendelés, útba igazaítás, stb) Egyenesen ideges leszek, ha sok körülöttem az ember. Mindig úgy érzem, engem néznek, rajtam röhögnek.

De még a főnökömmel/munkatársaimmal való beszélgetés is lehetetlen, és sose tudom mit válaszoljak.

Akárhányszor felhozom anyumnak, vagy szóba jön, mindig lebasz, bolondnak titulál, és ebből lesz egy vita.

Anyám társasági ember, mindenhol egyből beilleszkedik, mindenki szereti, mindenkivel kijön. Én pont az ellentéte vagyok, és ezt nem tudja megérteni.

Olyan helyre akar menni nyaralni, amit tudja, hogy utálok, mondtam is neki, hogy nem szeretnék, de ebből is csak vita lett.

Ha a ti gyereketek is ilyen, ti is így reagáltok erre?

Próbáltam változni, mert tudom, hogy ez nem jó, de egyszerűen nem ment.

2021. máj. 12. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"de hagynod kell és nem tàmadást látni benne."

Akárhányszor felhozom anyumnak, vagy szóba jön, mindig lebasz, bolondnak titulál, és ebből lesz egy vita.

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de efelett elsiklottál, vagy funkcionális analfabéta vagy?

2021. máj. 12. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Az hogy engedd, hogy segítsen nem feltétlenül azt jelenti, hogy beszélgettek, hanem pl hogy elmész vele programokra.

Beszélgetni biztosan nem könnyű vele.. de a reakcióid alapján veled sem..

2021. máj. 12. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért nem megy vele szakemberhez, mert anyu nem hívja fel időpontért.

Volt már. Többször. Unalmas.

2021. máj. 12. 19:45
 14/14 A kérdező kommentje:

13-as. Nem tudom kire gondolsz, de én nem irtam ki semmit se ezzel kapcsolatban. És sose beszéltem anyámmal pszichológusról.

De ha el is mennék, magamnak intézném, nem akarnám, hogy tudjon róla.

2021. máj. 12. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!