Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mond ilyeneket az anyám?

Miért mond ilyeneket az anyám?

Figyelt kérdés

Filmet néztünk és abban egy nőnek sok szeretője volt.

Na anyám erre elkezdi magyarázni,hogy ő ezt mennyire elítéli..

Én meg mondtam neki,hogy ha a nőnek ez jó,hát csinálja.

Erre anyám rögtön megkérdezte,hogy:Miért? Szerinted ez normális?

Amire annyit mondtam,hogy mindenki azt csinál a saját testével amit akar..

Anyám erre csak annyit tudott mondani,hogy nem fog csodálkozni,hogy ha elkapok valamit vagy terhes leszek..

17/L

2021. máj. 9. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

LOL. Itt is vicces, hogy az eddigi válaszolók is beleálltak csak simán vagy a kérdező, vagy az anyja álláspontjába, ahelyett hogy kívülről vizsgálták volna az egészet.

Nem történt semmi, csak két különböző véleményű ember véleményt cserélt. Kérdező engedd el, hogy ő az anyád, ezt bárki mondhatta volna. Nem vagytok egy véleményen, ennyi.

2021. máj. 10. 10:35
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

11-es, akkor te látod rosszul. Gyakorlatilag azt mondta ezzel az anyja, hogy ha nem ért vele egyet, akkor ő „nem fog csodálkozni”, hogy ha a lányából akkora k u r v a lesz, mint amit a filmben láttak, csupán csak azért, mert nem értett vele egyet.

Tehát az anyja nem csak azt ítéli el, aki csinálja, hanem azt is, aki ebben nem lát problémát.

2021. máj. 10. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Legközelebb talán úgy fogalmaz higy Én nem csinálnám de ha neki így jó akkor csinálja, elvégre az ő teste". Így anyukád nem tud belédkötni. Egyébként egyetértek azokkal akik azt írták hogy ez csak szülő és gyereke közötti vita ha lehet annak mondani. Néha mondunk dühünkben olyat amit nem is gondolunk komolyan.

Ha ennyire zavar akkor beszéld meg anyukáddal. Kérdezd meg higy tényleg ekkora rib.nak tart-e vagy csak kirohanás volt? Mert te nem mondtál olyat hogy több barátod van, és rosszul esett amit mondott.

2021. máj. 10. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:
"nem annyira szabatos" = nem annyira szabados
2021. máj. 11. 07:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"El lehet fogadni ... hogy nem nézi ezt jó szemmel, de hogy rögtön ítélkezik, az már nem okés."

Hol van a határ a kettő között?

2021. máj. 11. 07:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod, hogy nem tetszik egy ruha, vagy azt, hogy ezt a ruhát csak k u r v á k hordják, akkor szerintem el tudod dönteni, hogy a kettő között van némi különbség.
2021. máj. 11. 12:51
 17/17 anonim ***** válasza:

De hogy lehet úgy meg is indokolni, hogy ne hasson ítélkezésnek?

Nem tetszik ez a ruha, mert ... ?

Mondjuk: Nem tetszik ez a ruha, mert szerintem túl ledér.

Ez így milyen? Szerintem elég ártatlanul hangzik - ugyanakkor ebben is benne van, hogy szerintem csak kik hordanak ilyet, nem? Akkor? Csak az elég píszí indoklás, hogy nem tetszik, mert pl. csíkos? De mi van, ha nem amiatt nem tetszik, hanem azért, mert ki van belőle a viselőjének mindene? Ezt egyszerűen nem szabad kimondani a nagy szólásszabadság közepette?

2021. máj. 11. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!