Normális ha egy tini lány megöleli az apját, arcon puszilja?
Ez lenne a normális, hogy jó a szülő-gyerek kapcsolat. Ha most egyiknek sincs kivetni valója ellene, akkor tök rendben van.
Mondjuk speciel számomra természetellenes lenne megölelni az apámat, miután évekig ivott, megkeserítette a minden napjaimat, és ezután egy bocsánatot nem volt képes hozzámb@$7n1, és úgy élünk egy háztartásban, mint valami idegenek. Nekem pl nehezemre esik családi ünnepkor szokásból megpuszilni, hál istenek az ölelés nem szokás nálunk, mert az már tényleg sok lenne. Nem szeretek olyan emberekkel kontaktálni, akiket éppen nem gyűlölök. És most olyan mint egy idegen, az első random ötvenes faszit behozhatnám, hogy na mától ő az apám, ugyanott lennék vele.
De mondom, ha valaki szereti az apját, jó a kapcsolat, akkor teljesen természetes. Ilyennek kéne lennie egy jó szülő-gyerek kapcsolatnak. Nekem erről max annyi jut eszembe, hogy féltékeny vagyok az illetőre, hogy neki normális apja van, de amúgy semmi rossz gondolat.
Szerintem is oké. Én is így köszönök/búcsúzok apámtól pedig nem is nevelt sosem. Attól eltekintve nem rossz a viszonyunk csak ritka és felszínes.
De mégiscsak az apám, és nem rosszindulatból nem volt velünk tehát nincs miért haragudjak rá, csak szerelem-gyerek vagyok.
28, te funkcionális analfabéta vagy??
Mindenki azt írta h ez tök normalis dolog...
Viszont a szájrapuszira már azt mondanám hogy beteg, ha már az egybites 28-as felhozta.
Szájon csak a páromat csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!