Nekem kellene dolgoznom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és apám vitt dolgozni apám kőműves és engem vitt segédmunkásnak azért vitt mert én is akartam menni egy kis pénzt keresni de mentem is 2 hetet utána mondtam hogy már elég volt kerestem pénzt már itthon maradok és apám ezért megsértődött meg azt mondta hogy nincs bennem semmi kitartás meg hogy mi lesz velem ha nagy leszek (Szakközépben járok burkolónak)
2021. máj. 7. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is úgy emlékszek már kiirtad.. De aztán ki tudja..
2021. máj. 7. 16:23
 12/18 A kérdező kommentje:
Én még nem irtam ki
2021. máj. 7. 16:35
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Érdemes lett volna előre megállapodni vele az időtartamban. Én is megsértődnék, ha először velem akarsz jönni, aztán két hét múlva már elég is volt... ha ezt tudta volna, akkor nem téged visz, hanem egy megbízható embert.
2021. máj. 7. 16:39
 14/18 A kérdező kommentje:
10es válaszoló lehet hogy könyebb lett volna az asztalos szakma?
2021. máj. 7. 16:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lett volna könnyebb az asztalos szakma sem. Minden munka s szakma kívülről tűnik könnyűnek.

Apukád majd megbékél. Mondd neki azt ,hogy x időközönként x napot dolgozol vele. Pl. Nyáron minden héten 3 napot. Most heti 1-et, esetleg 2-őt.

2021. máj. 7. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen abban igaza van hogy mi lesz veled ha elvégzed a sulit. Ott nem lesz olyan hogy jó kerestem x összeget ennyi elég volt. Ha dolgozni kell akkor dolgozni kell akár van kedved akár nincs.
2021. máj. 7. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj dolgoznod de sok tapasztalatot szerezhetsz benne.

Heti egy-két napot én mennék a helyedben mert amikor nincs szükséged pénzre akkor is jól jön ha tudsz félretenni.

2021. máj. 8. 00:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezt már kiírtad... hajszálra majdnem ugyanígy ;)
2021. máj. 8. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!