Megbocsájtanád ezt valaha a lányodnak?
gondolom nem a te ferjeddel kavart ossze, szoval nem is ertem te miert kene megbocsass (miert haragszol)
en is elitelem azt aki csaladossal kezd, de az o maganelete nem a te dolgod, masreszt pedig a ferfi az igazi ludas mert o lepett felre a felesege mellol, ergo o tette tonkre a sajat csaladjat
Hat nyilvan megbocsajtani nem nekem kellene....de megmosnam a fejet akarhany eves..hogy nem egy rossz krv@t neveltem, megiscsak az lett...mar elnezest.Ha megharagszik, megharagszik...
Oke, hogy a ferfi a fo hibas, de ha nem lennenek ilyen alja nok, akkor nem lenne kivel felremenni. Es persze hogy a ket gyerekes anyuka uncsi...
Nem vagy te csak egy buta asszony?
Szétszedett.. ugyan biztos egyedül akarta szétszedni mert nem volt jobb dolga ugye?
A feleség sem egy okos. Inkább gondolkozzatok magatokon mielőtt ítéltek!
Nem úgy fognám fel, hogy ő szedte szét más házasságát, nem is haragudnék rá, inkább sajnálnám.
Kivéve, ha esetleg direkt, bosszúból csinálta.
Te most gyűlölöd a lányodat?
Nekem nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!