Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális ha egy 14...

Mennyire normális ha egy 14 éves lánnyal nudista strandra járnak nyaralni a szülők?

Figyelt kérdés
Nem szenved károsodást a lány?
2021. máj. 1. 21:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
71%

nem karosodna, mert nem lat benne semmi szexualisat, nekik gondolom ez a termeszetes. az mas dolog, hogy a lanyok tizenevesen eleg szegyenlosek lesznek, de ha neki ez kellemeten lesz, majd nem fog veluk tartani.

nalunk otthon nem divat a meztelenkedes, ezert nekem furcsa lenne ilyen helyre menni a szuleimmel, de pl a lakotarsamek nem szegyenlosek otthon, neki meg az a termeszetes. ki mihez szokott.

2021. máj. 2. 10:31
 22/36 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem meg abnormális nem csak a 14 éves lány hanem az egész nudizás egy beteg dolog.

Akinek erre van kényszere miért nem megy be az erdő sűrűjébe és ott éli ki a természetes életmódot, miért a civilizációban kell ezt megélnie?

Nekem nincs gyerekem, de elképzeltem a szitut, hogy elmegyünk a strandra, leterítem a törölközőm, megbontok egy sört, leveszem a pólót, meg letolom a nadragomat majd megkerdezem a lányomat miután letoltad a bugyit elmegyünk fagyizni? És akkor ott setalgatok sörrel a kezembe hogy limbálódzik a farkam majd jó nagyokat köszöngetek idegen férfiaknak akik szintén a kislányukkal jarkalnak meztelenül le-föl a strandon.

MI EZ HA NEM ELMEHÁBORODOTT PERVERZIÓ????

Miért nem lehet fent tartani a fürdőgatyát meg alsónadragot más emberek társaságában?

Hogyne karosodna a szerencsétlen lány, másnem, ha ez természetes neki akkor ez már maga a károsodás jele.

2021. máj. 2. 10:55
 23/36 anonim ***** válasza:
64%
09:17 Mindenkinek a te szokásaid kell követnie? Miért?
2021. máj. 2. 11:00
 24/36 anonim ***** válasza:
67%
24 Nem beteg dolog. Te azért látod annak, mert egyből szexualitást vetítesz bele. A nudista strandon azért nincs rajtam bikini felső például, hogy mindenhol egyenletesen le legyek barnulva, nem azért, hogy rázzam a mellem a tini fiúknak. Nem a szexuális perverziód belevetítése.
2021. máj. 2. 11:08
 25/36 anonim ***** válasza:
79%
Ha ebbe nőtt fel, akkor nem fog károsodni. Az én értékrendembe viszont nem fér bele, nálunk nem szokás. Ha a lánynak egy kicsit is kellemetlen, de elviszik, az viszont ártalmas.
2021. máj. 2. 11:24
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
Én nem vinném a gyerekemet, de ha ő ezt szokta meg, akkor nem pont hirtelen 14 évesen fog traumatizálódni.
2021. máj. 2. 11:40
 27/36 anonim ***** válasza:
80%
“legalább nem lesz prűd” - Ja, mert aki nem jár nudizni a családdal az automatikusan prűd lesz vagy mi..? Nálunk pl nem volt sem megszokott, sem elfogadott egy szál punciban/pöcsben flangálni egymás előtt vagy épp random benyitogatni csak úgy fürdés közben a másikhoz, ennyi privát szférát mindenki igényelt, aztán lám, mégsem lettem prűd sem én, sem a tesóim, szóval nem kell túlozni…
2021. máj. 2. 12:56
 28/36 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem egy 14 éves nem arra kíváncsi, hogy az apja lehajol valamiért, hogy felvegye a földről és a heréi ott fityegnek ! Más a fürdőben rányitni az apádra! De akkor ki is mész gondolom, nem állsz be mellé tusolni ?
2021. máj. 2. 14:33
 29/36 anonim ***** válasza:
76%

Miféle károsodást szenvedne?

Némelyik fürdővendég nem a legszebb. Ez van. Senki se örökké húszéves, és? Attól még nem kell elbujdosnia. Ha a fürdőruhás strandon elviselhető a hordóhasú, csimpánzcsöcsű családapák látványa, akkor a naturista strandon se lesz senkinek semmi baja.

2021. máj. 25. 13:10
 30/36 anonim ***** válasza:
83%
Szerinted a természeti népeknél mit lát a gyerek?
2021. máj. 25. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!