Mennyire normális ha egy 14 éves lánnyal nudista strandra járnak nyaralni a szülők?
nem karosodna, mert nem lat benne semmi szexualisat, nekik gondolom ez a termeszetes. az mas dolog, hogy a lanyok tizenevesen eleg szegyenlosek lesznek, de ha neki ez kellemeten lesz, majd nem fog veluk tartani.
nalunk otthon nem divat a meztelenkedes, ezert nekem furcsa lenne ilyen helyre menni a szuleimmel, de pl a lakotarsamek nem szegyenlosek otthon, neki meg az a termeszetes. ki mihez szokott.
Szerintem meg abnormális nem csak a 14 éves lány hanem az egész nudizás egy beteg dolog.
Akinek erre van kényszere miért nem megy be az erdő sűrűjébe és ott éli ki a természetes életmódot, miért a civilizációban kell ezt megélnie?
Nekem nincs gyerekem, de elképzeltem a szitut, hogy elmegyünk a strandra, leterítem a törölközőm, megbontok egy sört, leveszem a pólót, meg letolom a nadragomat majd megkerdezem a lányomat miután letoltad a bugyit elmegyünk fagyizni? És akkor ott setalgatok sörrel a kezembe hogy limbálódzik a farkam majd jó nagyokat köszöngetek idegen férfiaknak akik szintén a kislányukkal jarkalnak meztelenül le-föl a strandon.
MI EZ HA NEM ELMEHÁBORODOTT PERVERZIÓ????
Miért nem lehet fent tartani a fürdőgatyát meg alsónadragot más emberek társaságában?
Hogyne karosodna a szerencsétlen lány, másnem, ha ez természetes neki akkor ez már maga a károsodás jele.
Miféle károsodást szenvedne?
Némelyik fürdővendég nem a legszebb. Ez van. Senki se örökké húszéves, és? Attól még nem kell elbujdosnia. Ha a fürdőruhás strandon elviselhető a hordóhasú, csimpánzcsöcsű családapák látványa, akkor a naturista strandon se lesz senkinek semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!