Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi késztethet arra egy anyát,...

Mi késztethet arra egy anyát, hogy azt mondja a 17 éves lányának, hogy költözzön el otthonról?

Figyelt kérdés
Itt arra célzok, mit kell tennie a lánynak, hogy az anyja azt mondja, költözz el innen apádhoz, látni sem akarlak?

2021. máj. 1. 08:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%

A rendetlen válaszadót én nem pontoztam le, pedig nem értek vele egyet. A saját szobában nem tudsz rendet rakni, az életeddel sem fogsz tudni haladni. Előbb egy szobának a rendjét tudd megoldani, utána jöhet a bonyolultabb feladat, mint a tanulás, karrier, baráti kör ápolása, kapcsolatok, kötelességek. ;)

#JBP

2021. máj. 1. 10:02
 12/24 A kérdező kommentje:
9-es nem én voltam.
2021. máj. 1. 10:09
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Neveletlen, csavarog, lop, hazudozik, drogozik... etc.
2021. máj. 1. 10:26
 14/24 A kérdező kommentje:
10-es. Pontosan nilyen ezoterikus útra gondolsz? Voltam egy páron, és nagyon minimálisan vitt előre. A válaszra azért vagyok kíváncsi, mert szeretnék rálátni arra, hogy mi válthatta ki ezt annak idején anyámból.
2021. máj. 1. 10:56
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Hát kérdező! Felteszel egy olyan kérdést amire senki nem tudhatja a választ csak TE meg anyukád! Ha TE nem tudod...(még tipped sincs) akkor miért nem kérdezed meg édesanyádat? Miért ide írod be?

Mások honnan tudnák azt hogy anyukád mit miért mondott anno?

Csak én érzem ezt az egészet nonszensznek?!

2021. máj. 1. 11:13
 16/24 anonim ***** válasza:
27%

Őszintén szólva én nem tudom elképzelni, hogy elzavarjam a gyerekem. Magamat hibáztatnám, hogy mit szúrtam el, hogy olyat tett amiért elküldeném. Pont ezért el se tudom képzelni.

Emellett persze vannak idióta szülők akiknek csak simán nem kellett volna gyerek. Őszintén sajnálom ezeket a gyerekeket/felnőtteket akiknek egy mérgező családban kell(ett) felnőniük.

2021. máj. 1. 11:17
 17/24 anonim ***** válasza:
66%

#11-es

En vagyok a kupis. :)

Igen, baromi rendetlen voltam, mar sokat javult, miota kulon elek. Igazabol nagyon otthon sem tartozkodtam, mert vagy suliztam, vagy estig dolgoztam. Muszaj voltam. Nem is ereztem magamat otthon, nem ereztem soha azt, hogy az az en szobam, soha nem fozhettem, mert "minek", soha nem porszivozhattam, mert pont akkor zavarom oket. Szoval valahol ezek miatt is hanyagoltam el az egeszet. En ezt a reszerol szimplan kotekedesnek fogtam fel, mert egyebkent o sem tart soha rendet, a por es a penesz megeszi oket, hiteltelen volt a szajabol igy. De van ilyen is, hogy valakit ezert zavarnak el otthonrol, nem tul szep szavakkal. Bar egyszer ezek elott is volt egy gyonyoru mondata, hogy "ha levelezore akarsz menni tovabbtanulni, akkor mesz lakni oda ahova akarsz, engem nem erdekel, mert onnantol nem fogom kapni utanad a csaladit". Hozzateszem mar egy joideje nem is kapta, mert akkor mar elmultam 18. Szoval van ilyen is, sajnos. :)

2021. máj. 1. 11:30
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Ezo, mert semmit nem lehet tudni. Csak a csillagokat tudom nézni fényes nappal és a tea füvemet nézem Trelavni proffal, hogy neked mi lehet a kérdésed.
2021. máj. 1. 11:36
 19/24 anonim ***** válasza:
22%

Azta.. komolyan nullaig lettem pontozva azért mert nem zavarnám el a saját gyerekem?? És ha mégis valami durva dolgot tenni akkor az engem és a nevelési módszeremet minősítené?!

Ejjha, vannak bajok..

2021. máj. 1. 11:39
 20/24 anonim ***** válasza:
83%

Dugna az anyja pasijával

Lopna folyamatosan, hazudna

Drogozna, alkoholista lenne, nem járna iskolába csak a függőségeinek élne

Aggresszív lenne, bántaná az anya állatait/verekedne

Amúgy ha az a cél hogy apádhoz mehess, először kérdezd már meg apádat hogy vállalna-e komolyan?

Lehet jól elvan ő nélküled. Főleg hogy 17 vagy, szinte felnőtt.

Ennyi erővel vársz egy évet és oda mégy ahova akarsz.

2021. máj. 1. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!