Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet megbeszélni...

Hogyan lehet megbeszélni anyummal a mensest?

Figyelt kérdés
Ma kezdődött az egész és nem tudom, hogy hogyan beszéljek róla. Én alapból eléggé zárkózott, szégyenlős vagyok, úgyhogy végképp nemtudom. Elég kicsi a lakás, és van egy bátyám is, úgyhogy gyakorlatilag elvonulni sem tudunk, hogy beszéljünk. Mi legyen?
2021. ápr. 30. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
99%
A legkisebb lakásban is van lehetöség egy beszélgetést négyszemközt megejteni.
2021. ápr. 30. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj vele el boltba holnap, útközben tudsz vele beszélni v.amíg a tesód fürdik, skkor nem hallja.
2021. ápr. 30. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De anyud beszélt már veled erről régebben?
2021. ápr. 30. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyu, megjötta menzeszem. Ennyi, nem kell túlparázni.
2021. ápr. 30. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is, mint 4-es.
2021. ápr. 30. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlgondolni. "Anyu, megjött, légyszi menjünk el a boltba betétért". Az én anyámmal se lehetett nagyon beszélni erről, ő nem is világosított fel úgymond, a suliban volt ilyen óra, meg a nővérem magyarázta el. Aztán amikor megjött, én észre se vettem, kint kosaraztam, anyukám látta meg, és mondta hogy mi a helyzet. Kiselőadást akkor sem tartott persze, csak megmutatta hogy kell használni a betétet, és az elején kétóránként figyelmeztetett a cserére.
2021. ápr. 30. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Anyu, megjött, hol tartod a betétet?

Ennyi, nem tudom, mit kell ezt túlspirázni. És akkor mi van, ha meghlalja a bátyád? Úgyis turni fogja, amikor menstruálsz, hiszen tök egyértelmű (betét)hangokkal jár.

2021. máj. 1. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Anyu, adj nekem betétet légyszi!"

"Minek az neked?"

"Megjött a menzeszem."

2021. máj. 1. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!