Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet már a randi szakaszban a méret kérdést megbeszélni? megelőzve a csalódást a szexben?
ha nem is elő randin, de könyörgöm második vagy harmadikon igen is fel kellene hozni a témát! ha fiú vagy és kisebb van elmondod és hog,hogy ezért szűkebbe csajt keresel, ha lány vagy és szűk elmondhatod,hogy neked kisebb, vékonyabb pénisz a jó
sokkal praktikusabb megbeszélni ezt is mielőtt beleugranak egy párkapcsolatba aztán itt sírnak,hogy kicsi vagy nagy a páromé, stb.
én ismerkedéskor elmondom lányoknak,hogy kisebb a méretem és ha valaki emiatt nem folytatja velem akkor ez van, időben kiderült de ha később derüo ki ágyban és csalódunk mindketten akkor az hosszú hónapokig keményen elveheti az önbizalmat kedvet...
minden zárhoz meg kell találni a megfelelő kulcsot!
férfiak ne legyetek gyávák ha kisebb akkor is mond el amíg nem késő, lányok ha fáj a nagy akkor mond el ismerkedés során már ezt is...ennyi,ha ezt megtudja 2 ember már randizáskor beszélni akkor ott a kapcsolatban is működni fog jól a kommunikáció
Nem tudom, nekem bármekkora méretet is mondana a csávó, nem érezném sokkal okosabbak magam. Mármint hogy most hogy kéne elképzelnem egy adott péniszt attól, hogy elmondjam mekkora? Ez nem olyan mint gyerekkorunkban azok a játékok, hogy a megfelelő alakú lyukba kellett az adott alakú építőkockat dobni. A hüvely egy tagulekony dolog, ez nem így működik, hogy csak teszem azt egy 15 cm-es pénisz a jó belém, a kisebb/nagyobb nem.
Ha egy férfival minden klappol, akkor nem fogom egy ilyen dolog miatt eltelni. Simán működhet a szex ilyenek ellenére is, de ha nem próbáljuk meg akkor lehet tök sokat vesztünk mind a ketten.
Nem ilyen felületesen és egy sikuan gondolkodom a partnereimrol, a csalodashoz meg kicsit több kell, mint holmi számok, amiknek csak a férfiak tulajdonítanak jelentőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!