Mit jelent az, ha azt mondják, hogy egy 24 évest 12 évesként kezelik?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 12:51
1/9 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy egy olyan személy, aki immáron 6 esztendeje teljes jogú, szavazati joggal, stb. stb. (nősülés, alkohol,cigivásárlás joga, mindenféle jogi ügyekben való eljárás képessége, stb. stb.) rendelkezik, gyereknek nézik (és nem az arca alapján), hanem szellemileg. Ez szégyen!
2/9 A kérdező kommentje:
De a gyakorlatban mit jelent?
2021. ápr. 30. 13:05
3/9 anonim válasza:
Korlátozzák az életterét, hogy mikor hova mehet, mit csinálhat és mit nem, el van kényeztetve, mindent a shegge alá tesznek, nem kell semmiért megdolgoznia stb.
4/9 anonim válasza:
Engedelyt kell kernie, ha el akar menni otthonrol, nem ehet azt amit akar,nem hordhat, vehet azt amit akar, korlatozzak mindenben. Ilyesmit.
De errol a “gyerek” is erosen tehet, csak azzal lehet ezt megcsinalni, aki hagyja.
En nem hagytam, engem is tiltottak, korlatoztak, de megtanultam hazudni, megoldottam, aztan 19 evesen el is koltoztem otthonrol.
5/9 anonim válasza:
Tkp. nem is normális az olyan tizenéves, amelyik nem lázad!
Azzal hogy minden korlátozást elfogad, a szülők nem érzékelik, hogy neki ez nem jó.
6/9 anonim válasza:
Nem mindig szigorúan, korlátozásokkal érik ám ezt el. Van, amikor úg csinálják, hogy ma a gyerek sem akar leszakadni, és messze nem feltétlen csak kényelmi okokból.
7/9 Savlekotő válasza:
24 évesen engedélyt kér egy barátnős fagyizásra sétára is,fél egy önálló lépéstől,láncon tartják ellenőrzik a magán beszélgetéseit,na ilyen mikor 24 12 éves szinten van tartva bár aki eltűri meg is érdemli,16 17 évesen kell elkezdeni leválni nem 30 ason könyörögni ezért.. Ma egy 17 néha érettem egy 31 éves pelenkásnál.
8/9 anonim válasza:
Utolsó ez marhára nem ilyen egyszerű. 6. hsz.-ben leírtam, hogy ez messze nem mindig ilyen szigorúan és durván csinálják.
9/9 mantis religiosa válasza:
Addig örülj, amíg nem tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!