Ilyen esetben követnétek a lányotokat, hogy hova megy?
Figyelt kérdés
23 éves, friss házasok. De házasság után a férje közölte vele, hogy már nem olyan a szex, stb stb. Mostanában olyan kis fura a lányom. Tudomásom van rola, hogy eltunik 30-40 percekre naponta. Szerintem van valakije. Ti szemethunynatok felette mint anya vagy utána nyomoznatok? Elvégre felnőtt kereső nő.
Felnőtt nő. Anyaként nem rád tartozik a házassága, kivéve, ha segítségért fordul hozzád. (Ez a "követősdi" amúgy 10 évesen is gáz lenne)
2021. ápr. 29. 14:52
2/17 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá!
Majd a férje nyomozgat, ha úgy gondolja.
Saját dolguk! Ne avatkozz bele!
2021. ápr. 29. 14:52
3/17 anonim válasza:
Pff biztos nem dijaznam ha felnott letemre anyam utanam nyomozgatna, ha meg csalom a ferjem az az en es a ferjem dolga.
Meg ha anyos volnal azt mondom nyomozgass. De a sajat gyereked utan. Na ne mar
2021. ápr. 29. 14:53
4/17 anonim válasza:
Ha ennyire kíváncsi vagy, akkor kérdezz rá, de semmiképp ne nyomozz.
2021. ápr. 29. 14:53
5/17 anonim válasza:
Be is baxna ha anyám elkezdene nyomozgatni utánam. Érdekli valami, lehet kérdezni. A normális emberek beszélgetni szoktak egymással, nem követni meg nyomozgatni. 24N
2021. ápr. 29. 14:55
6/17 Savlekotő válasza:
Ne avatkozz bele mert te jössz ki belőle hóhérként,és a lányod nem fog többé bízni szóba állni veled. A szex meg sajnos ha otthon szar nem lehet valakit kergetni hogy ,már pedig a szar is jó.. Rég rossz ha friss házasságban a legfontosabb a legszarabb,nem működik,itt előtte is baj volt gyanítom ha a friss házas egyik tagja már kifelé lépne. Sajnos ma sokan házasodnak külső elvárás miatt családi nyomásra nem mernek időbe szakítani mert már eljegyzésnél is szar volt az egész de hát mit szólnak mások miatt inkább lesz látszat insta lakodalom.. Ott szokott ez igy alakulni friss házaséknál. Eleve nem a lányom szexuális életen rágóznék.. És lehet simán csak kell neki én idő semmi egyéb, de te már követnéd,elve honnan tudsz a szexuális életükről az nem másokra a két félre tartozik,és pont,nem a fl családra,nem lenne ennyi válás ha kiszállnátok a másik hálószobájából szexuális életéből.. Vén emberként sose értem az ilyen embereket és csodálkoznak ha mindenből ki lesznek zárva egy idő után és a szemükbe hazudik a felnőtt gyerekük is arról is hogy épp hogy vesz levegőt,nem hogy arról h mit csinál az ágyban a másikkal..
2021. ápr. 29. 15:11
7/17 anonim válasza:
Es mit akarsz ezzel elerni? Bekopod a ferjenek, vagy rakerdezel? Esetleg csak a sajat kivancsisagodat elegitened ki?
Egyik sem tul jo otlet, hacsak nem akarsz rossz viszonyt a lanyoddal.
2021. ápr. 29. 15:12
8/17 anonim válasza:
30-40 percre eltűnik naponta? Hát vagy én vagyok a hülye, vagy nem a szeretőjéhez megy :D
Azért 40 perc nem sok idő, pláne ha az oda-vissza utat is beleszámoljuk.
2021. ápr. 29. 15:12
9/17 anonim válasza:
Szép kis anya vagy, hogy nyomozásnak adnád a fejedet.Ezekszerint nincs jó viszonyotok,ha a lányod nem meséli el,hogy mi fáj neki.Lehet elmegy sportolni, hogy levezesse a fájdalmát, amit nincs kivel megbeszélnie, vagy találkozik a barátnõjével.
Tegyük fel,ha van valakije,akkor beköpnéd a férjének?
2021. ápr. 29. 15:18
10/17 anonim válasza:
"Sportolni"... Persze...
Kedves hölgyem! Önnek valaki döngeti a lányát! 40 perc alatt bőven belefér!
Hátha valami gazgad pasas döngeti, és Ön is részesül a jóból!
Menj, kövessed! Én is követném! Ugyse fogja megtudni senki, hogy követed! Mégcsak a lányod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!