Tünetmentes gluténérzékenyként követnétek a diétát?
Elképesztően dühös vagyok a beleimre, hogy ilyen baromság miatt nem ehetem azokat az ételeket, amelyeket imádok. 4 éve diagnosztizálták véletlenül, azóta kipróbáltam a gluténmentes diétát, 5 hónapig bírtam a legjobb ételek nélkül. Imádom a szendvicseket, a pizzát, meg úgy alapból mindent, amiben van glutén. Erre itt van Mr. Bél, aki nem képes megemészteni, illetve Mr. Immunrendszer, aki támadja gluténbácsit. Hát nem köcsögség ez?
Oké, vannak gluténmentes termékek, ezeket fogyasztottam, de hát a hányinger kapdos, ha gluténmentes kenyeret kell ennem. Mindenfélét kipróbáltam, de szar az összes. Abban reménykedem, hogy a következő 10 évben feltalálnak valamilyen fasza gyógyszert, pár darab már a harmadik fázisban van, ami jó jel.
Szóval bármilyen tippre kíváncsi vagyok, ami talán segítene csökkenteni a vékonybélrák esélyét, mert ettől fosok a legjobban (nem szó szerint, haha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!