Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a legnehezebb a gyerekvalla...

Mi a legnehezebb a gyerekvallalasban nevelésben neked?

Figyelt kérdés

Folyton sír a kisbaba

Folyton 24 oraban mellette kell lenni

Pelluscsere

Amikor elkezd jarni folyton figyelni menni utana

Rettegni h nehogy lenyeljen vmit amiről megfullad vagy baleset eri

Zajosak

Mindig mas akarnak mint a szülő,mindig akarnak valamit

Hedonistak szorakozas nasi van a toppon.

Nem lehet őket motivalni,lustak tanulni hazimunkahoz segiteni

Napi rutin etetes altatas mostatas idegolo kotottseg

Hiszi nyavogas orditas amit produkál

Manipulalas h pl mama jobban szeret,teged nem szeretlek

Videojatek fuggoseg

Rad telepszik,figyelmet igenyel mikor pihennel kikapcsolodnal kicsit

Folyton pakolni takaritani utana

Megfelelni naprakesz az iskolai elvarasoknak

Osszehasonlitgatas a többi minta szulovel ebből alakulo kepmutatas a kornyezetnek

Igazi jellemmintat mutatni neki ugy h vki mondjuk nem.ambiciozus2nem jo gazdasagi ertekkel rendelkezik vagy hetvegen kepes delig aludni...

...

2021. ápr. 25. 12:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
A korlátok. Most pl attól rettegek, hogy 3 hét múlva kb 3 órás autóút vár ránk. Nekünk nincs autónk, nincs hozzászokva, 7 hónapos. Most akkor mi lesz, ha végigüvölti?? Nincs az, hogy beülünk a kocsiba, felülünk a vonatra és hajrá...
2021. ápr. 25. 15:54
 22/26 anonim ***** válasza:
85%

Éjszakai ébredések.

Fulladás.

Betegség miatt műtét, kórházban töltött idő.

2021. ápr. 25. 18:01
 23/26 A kérdező kommentje:

Én csináltam ilyet, unokatesóm gyerekeivel, nyáron mentünk rokont látogatni. Először voltam autópályán, véletlen elnéztük az utat és felmentünk rá. Az egyik gyerek órákig ordított, meg rugdosta hátulról az ülést.

Már azon féltékenykedett, h a kocsiban a szüleivel beszélgettünk és a figyelem nem rá irányult. Kis gyerekkel autó útra ne induljatok!

2021. ápr. 25. 18:04
 24/26 anonim ***** válasza:
42%

18

Az akkori feleségem a fejem fölött eldöntötte hogy mégis lesz gyerek, annak ellenére hogy közösen megegyeztünk, hogy nem lesz. Aztán adtam neki egy próbát, mert igazából nyitott próbáltam lenni a gyerek érdekében mert ő semmiről sem tehet de semmit nem mozgatott meg bennem és ez a mai napig így van (11 éves). Azóta már szétmentünk az anyjával de tartjuk a kapcsolatot, de soha semmiféle szeretet nem alakult ki bennem az irányába.

2021. ápr. 25. 18:24
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a felsoroltjaid eltörpültek sajnos, miután kiderült, hogy epilepsziás. Nem súlyos, nem a tipic, köztudott nagyrohamos fajta, hanem az észrevehetetlen bambulós.

8 éve szedi a gyógyszert, rohammentes, de a mai napig nem dolgoztam fel teljesen, hogy nem lehet belőle akárki. Talán még jogsija se, nem mehet vért adni (20-szoros véradó vagyok).

És az iskola is rohadt nehezen megy, az epi miatt súlyos figyelemzavara van.

Külsőleg a világon semmi különös nem látszik rajta, sőt, nagyon helyes kisfiú, az osztály központi figurája. De a tanulás borzalom.

Rettegek, hogy soha nem lehet teljesen önellátó. Vagy nem sikerül megtalálni azt a szakmát, amiben jó, és el tudja belőle tartani magát.

Iszonyatosan nehéz elfogadni, hogy ő "más".

És ebből fakad, hogy nem szívesen ismerkedek hasonló korú gyerekek szüleivel. Folyton az égbekialtó különbségeket látom.

2021. ápr. 25. 21:03
 26/26 A kérdező kommentje:
Megertem,sajnalom h igy alakult,kivanom h jól alakuljon!
2021. ápr. 26. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!