Mit gondoltok, mit tudok így tenni? (többi lenn)
ajaj.. keress egy JÓ pszichologust, aki segít kimászni a gödörből.Most.
Túl fiatal vagy, hogy rájuk hagyj mindent. Hol az élniakarásod? Nyisd ki a szád, ha nem tetszik valami. Utálod a konfliktut? Sajna fel kell ébredned: erről szól javarészt az élet. Hogy jönnek a problémák egymás után és megoldjuk őket.Felesben tiéd az örökölt lakás, ugyanannyit nyom a latban a szavad, mint anyádnak.Ne hagyd magad. Igazodhat ő is a te elképzelésedhez, ez a te kitartásodon fog mulni.
"felmerült anyukámban hogy adjuk el, meg a szülői házat, és veszünk egy többgenerációsat."
Ne. Ne. Ne. Ne. Ne!!!
#1, nem szívesen adnám el, szeretem azt a lakást, csak egyrészt tényleg rossz a helyzet, másrészt még nem történt konkrétum, csak ötleteltek amég tart a járvány és minden szünetel.
#3, ha kinyitom a számat, aduász a nincs munka, és egyedül nem tudok gondoskodni magamról, stb. Sőt, minden apróságba belekötnek, pl. minek sminkelem magam ilyen fiatalon, ha mondom hogy én testem, kinevettek.
Na most akkor egyedül laktál abban a belvárisi lakásbn a járvány előtt?
Amkor el tudtad látni magadat, nem??
Pedig ha egyedül fogok élni, szerintem rá leszek kényszerítve.
Rossz duma, egyetemistaként illene most is gondoskodni saját magadról, nem lenne tőle bajod.
#8, nem, ha nem jön közbe a járvány akkor költöztem volna el.
igen, besegítek házimunkába, voltam host családnál is külföldön, nem volt baj a higiéniával vagy az alkalmazkodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!