Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként megsértődnétek...

Szülőként megsértődnétek emiatt? Normális dolog erre megsértődni?

Figyelt kérdés

A lassan 19 éves gyereketeknek le kellett bonyolítania egy telefont, mert más nap elintéznivalója van, de nem fix, hogy a másik félnek jó-e az időpont, ezért előző délutánra megbeszélték, hogy valamelyikőjük felhívja a másikat. Ezt az elintéznivaló dolgot te nem ellenzed, tehát nem az a bajod. (Kérdés szempontból lényegtelen miről van szó.)

Viszont a hívást nem a házban bonyolítja le, ahol mindenhová áthallatszik a beszéd, hanem az udvaron.

Megsértődnétek ezen? Normális ezen megsértődni?

2021. ápr. 23. 12:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%

Én gyűlölök telefonálni, ha nem a szüleimmel vagy a párommal beszélek akkor iszonyat ideges vagyok, kizárólag úgy beszélek, ha senki nincs a közelemben!

Utoljára pl a tesco parkolójában a kocsiból rendeltem pizzát, a páromat addig megkértem, hogy menjen már el sétálni amíg elintézem...

Nem kell ezen kiakadni

34N

2021. ápr. 23. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szeretek másokkal beszélni úgy, hogy ő is ottvan, mert vagy félbe szakít, vagy utólag kritizál, hogy miért úgy, miért azt mondtam."

Akkor szerintem azon sértődött meg, mert le lett rázva. Kicsit kontrollmániás, ettől érzi magát fontosnak, most viszont meg lett kerülve, ettől pedig kukázva érzi magát.

Hogy ez normális-e? Pszichológiai értelemben nyilván nem. Abban az értelemben sajnos igen, hogy tök általános, anyósom is ilyen.

2021. ápr. 23. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!