Titeket milyen mértékben támogattak a szüleitek?
Úgy értem, kaptál tőlük segítséget az önálló élet elkezdéséhez, vagy 0 forintból egyedül építettél fel mindent?
Én 22 éves vagyok, de semmi pénzem sincs, alig támogatnak és örökölni se fogok sokat, mert tesómat jobban szeretik.
Én nem szégyellem, hogy támogattak, nem vártam el, de nagyon hálás vagyok miatta. Lakást kaptam tőlük. Mondjuk akkor még nem tizenöt millió volt egy lakás egy vidéki kisvárosban, ahol lakom, de ettől függetlenül hatalmas dolog volt huszonéves koromban a saját hitelmentes lakásomba költözni.
Én is arra fogok törekedni, hogy ezt meg tudjam adni a gyerekemnek.
(Amiért külön nagyon nagyra tartom őket, hogy a testvérem ugyanígy fog segítséget kapni, nálunk nincs kivételezés)
Engem sajnos semmivel. Tényleg két bőrönddel jöttem el a férjemhez lakni. Azóta sem kaptam soha nagyobb értékű dolgot tőlük.
Örökölni ketten fogjuk a lakásukat a húgommal, szóval...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!