Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Komolyan vegyem apát? Azt...

Komolyan vegyem apát? Azt mondja ne vágassam le a hajam.

Figyelt kérdés

Hát sosem gondoltam, hogy ilyet kérdezek.

23 éves srác vagyok, és hát otthon élek így munkanélküliként. Megnőtt a hajam, van ez így, zavar. Holnap megyek fodrászhoz, de pénteken állás interjúra. Azt mondta apa ne vágassam le a hajam mert úgy ha rövid a hajam kisfiúsnak nézek ki. Így meg azért idősebbnek.. annyi az egész, hogy most olyan 7 cm hajam van amúgy meg ilyen fél vagy 1 cm-re vágatom.. ennyi, ennyi elég volt arra, hogy kijelentse, ha nem sikerül az állás az csak is ezért lesz és nem azért mert nincs tapasztalatom..

Meg vagyok döbbenve.

2021. ápr. 21. 00:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg a fodrász véleményét is. Ő sok embert lát, talán tud tanácsot adni, hogyan nézne ki legjobban a frizurád.

Apádtól nem valami kedves hogy nem hisz benned, és csak a hajadon múlik szerinte az állásod. De az is lehet hogy csak ilyen régimódi gondolkodású a férfiasság megítélésével kapcsolatban.

Te ne aggódjál se a hajad, se semmi miatt. Mindenki úgy kezdte hogy nem volt tapasztalata, majd most szerzel. Legyél magabiztos és hiteles, akkor a legnagyobb az esélyed a melóra.

2021. ápr. 21. 00:31
 2/6 anonim válasza:
52%
Szerintem vagy már annyira felnőtt ember, hogy ezt magadtól is el tudd dönteni. Ha azt gondolod, hogy ennyire számít a külső egy interview-n (elárulom, hogy általában senkit nem érdekel, hacsak nem vagy látványosan ápolatlan), akkor én azt a kérdést tenném fel inkább, hogy melyik az esztétikusabb, melyik állapot néz ki jobban, áll jobban Neked. Ennél sokkal fontosabb a hozzáállásod, magabiztosságod/kisugárzásod és a kommunikációs képességeid. Nyilván azon túlmenően, hogy végzettségedet tekintve alkalmas kell lenned a feladatra és nem árt, ha van némi tapasztalatod hasonló munkakörben, akár diákmunka / gyorornoki tapasztlat. Oké, némi szerencse sem árt, de arra értelemszerűen nincs ráhatásod. Ne parázz rá nagyon, légy kezdeményező, de udvarias és őszinte. Sok sikert!
2021. ápr. 21. 00:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez egy teherautó sofőri munka. Mivel fél év után ez az egyetlen meghírdetett munkalehetőség, így nem sok esélyt látok benne, de el kell mennem, ebben az évben még nem voltam interjún.
2021. ápr. 21. 00:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Viszont az zavar, hogy ugye megmondja hogyan s mit csináljak, valahogy nem érzem komolynak ezt. Nem áll nekem egyik sem jól, kinézetem , kb. egy szemüveges Németh Szilárd úgy, hogy van hajam meg nincs ször az arcomon.
2021. ápr. 21. 00:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

48F vagyok, tehát apukád korosztálya lehetek.

Nem értem, apádnak milyen agybaja van.

Nem műsorvezetőt keresnek a tévébe, hanem teherautó sofőrt. Hogy kisfiús-e az arcod, ez őket kb. annyira fogja érdekelni, mint az, hogy kenyérrel eszed-e a spenótfőzeléket vagy sem. Csodálkozom, hogy apukádnak ennyi élettapasztalata sincsen.

Esetleg a fodrásznál ne olyan rövidre vágasd, hanem kicsit hosszabbat hagyjon. Ennél többet nem is érdemes foglalkozni vele.

Apád nagyon autokratikus ember lehet, ha még azt is meg akarja szabni, hogy milyen hosszú legyen a hajad.

2021. ápr. 21. 07:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Van neki elég szép élettapasztalata, nem irom le, de eü,pénzügyi,jogi, munkahelyei voltak végzettséggel, építőipar a kedvence és élelmiszeripar. Csak szerintem a mostani munkahelyén a sok furcsa kolléga megzavarja.
2021. ápr. 21. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!