Komolyan vegyem apát? Azt mondja ne vágassam le a hajam.
Hát sosem gondoltam, hogy ilyet kérdezek.
23 éves srác vagyok, és hát otthon élek így munkanélküliként. Megnőtt a hajam, van ez így, zavar. Holnap megyek fodrászhoz, de pénteken állás interjúra. Azt mondta apa ne vágassam le a hajam mert úgy ha rövid a hajam kisfiúsnak nézek ki. Így meg azért idősebbnek.. annyi az egész, hogy most olyan 7 cm hajam van amúgy meg ilyen fél vagy 1 cm-re vágatom.. ennyi, ennyi elég volt arra, hogy kijelentse, ha nem sikerül az állás az csak is ezért lesz és nem azért mert nincs tapasztalatom..
Meg vagyok döbbenve.
Szerintem kérdezd meg a fodrász véleményét is. Ő sok embert lát, talán tud tanácsot adni, hogyan nézne ki legjobban a frizurád.
Apádtól nem valami kedves hogy nem hisz benned, és csak a hajadon múlik szerinte az állásod. De az is lehet hogy csak ilyen régimódi gondolkodású a férfiasság megítélésével kapcsolatban.
Te ne aggódjál se a hajad, se semmi miatt. Mindenki úgy kezdte hogy nem volt tapasztalata, majd most szerzel. Legyél magabiztos és hiteles, akkor a legnagyobb az esélyed a melóra.
48F vagyok, tehát apukád korosztálya lehetek.
Nem értem, apádnak milyen agybaja van.
Nem műsorvezetőt keresnek a tévébe, hanem teherautó sofőrt. Hogy kisfiús-e az arcod, ez őket kb. annyira fogja érdekelni, mint az, hogy kenyérrel eszed-e a spenótfőzeléket vagy sem. Csodálkozom, hogy apukádnak ennyi élettapasztalata sincsen.
Esetleg a fodrásznál ne olyan rövidre vágasd, hanem kicsit hosszabbat hagyjon. Ennél többet nem is érdemes foglalkozni vele.
Apád nagyon autokratikus ember lehet, ha még azt is meg akarja szabni, hogy milyen hosszú legyen a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!