Hogyan tudnám meggyőzni apát hogy adjon kölcsön a bátyámnak?
Nagyon gyerek vagy még,és persze hogy segítenél,de totál megértem apádat miért akadt ki,a gyereket sajnálom mert pár év és csak a becsúszott teher rugdalt alma lesz akinek tarhálni kell mindent mert a szülők magukat se tudják fent tartani tojáshéjasan nulla jövedelemmel de papás mamást játszani tudtak egy alig egy vagy két éves kapcsolatba, koton olcsóbb lett volna vagy védekezni,egy gyerek nem csúszik be csak ott ahol eleve nem a felelős együttlét megy. És nem plüss amit a sarokba dobok,k baxott felelősség egy életet világra hozni és nem puszta fenékre kéne mint ma divatossá vált. Nem ok nélkül van sorrendiség.. Megértem hogy apád kiakadt,később ha lehiggad akkor beszélj vele addig csak olajat öntenél a tűzre és elsődlegesen nem köteles ő elvinni a balhét..
70F
Ha apádnak telik rá hogy adjon, akkor tényleg nem tudom mire tartogatja? Vinni akarja magával a koporsóba a vagyonát? Nekem magától értetődő hogy támogatom a gyerekemet ha megtehetném. Persze ésszerű kereteken belül. Értem ezt úgy hogy drogra tuti nem adnék neki pénzt, na de babavárásra? Az unokámra? Már hogy ne adnék.
Te sajnos nem tudsz tenni semmit. Ez apád döntése, tiszteletbe kell tartani.
Valahol igaza van ám.
Mire gyerek...jajj.
8 ezt te se gondoltad komolyan ugye?
A 7es jol beszél
Nem látunk apád fejébe, nem tudjuk miért nem adott pénzt. Milyen a viszony apád és a bátyád között? Van félretett pénzetek? Kopasz seggre nekem se tetszene, ha a fiam gyermeket vállalna a párjával. Nem tudnék neki felhőtlenül örülni.
Szerintem ne nagyon avatkozz bele, mert veled is kiabálni fog édesapád. Maximum beszélj anyuddal, hátha ő jobb belátásra bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!