Elegem van már és nem tudok így tovább élni, mit tegyek?
22 éves lány vagyok és egyetemre járok, most fogom elvégezni. Apám egy idegbeteg állat, anyám külföldön él és utálják egymást. Apának most lett egy új felesége, akivel utáljuk egymást, de szerencsére nem itt lakik.
Apától egy forintot nem kérek, teljesen magamat tartom el, még a kaját is én veszem magamnak és soha semmire nem kérek pénzt (mondjuk amúgy se adna).
Elegem van, amiért folyton b.szogat mindenért, de ahelyett, hogy normálisan elmondaná ordít. Többször megkértem már, hogy ne ordítson, de ugyanúgy folytatja. Volt már, hogy meg is vert még 21 évesen is csak azért, mert beengedtem a kutyát viharban, mert félt... Anya is azért vált el tőle, mert verte. Nem iszik meg semmi, ezért sem értem, hogy mitől ilyen idegbeteg. Dolgozni nem jár, mert rendőrként hamarabb eljöhetett, úgyhogy itt maradtam vele kettesben. A koli sajnos nem jöhet szóba, mert az egyetemtől 5 percre lakunk és nem engedélyeznék. Egyébként Diákhitelből fizetjük az egyetemet, de tudom, hogy nekem kell majd visszafizetni. Van barátom, akivel imádjuk egymást, nélküle azt sem tudom, hogy mi lenne velem és így vele bírom ki a mindennapokat. A munkába pedig bele se merek gondolni, hogy ilyenkor egyáltalán hova lehet menni kis időre.
Így hát a kérdésem az, hogy szerintetek mit lehet ilyenkor tenni ha kb otthonra vagyok kényszerítve? Az idegbeteg apám pedig nem engedi, hogy elköltözzek, mert még nem fejeztem be az egyetemet, úgyhogy kérlek segítsetek
Apad felesége nem el együtt apáddal? Az érdekes.... Vagy ugye kamu az egész.
22 évesen oda költözöl, ahova akarsz.
mi az, hogy nem engedi???
Nagykorú vagy, oda mész, ahová és amikor akarsz!
Ennyi.
Én sem értem. Nem kell engednie, mész és kész. 18 után még rendőrrel sem vitethet haza. Gyakorlatilag oda mész ahova akarsz. Hacsak nincs anyagi akadálya, mert az albérletet és rezsit valamiből fizetni kell.
A magadat tartod el dolog gondolom csak a kajára és ruhára érvényes feltételezem abbol a pénzből amit anyukád küld neked. Persze lehet higy nem így van, csak mivel nem dolgozol ezt gondolom, szóval ebben az esetben nehéz lesz elköltözni. Ha találsz munkát akkor nyilván fogod tudni fizetni, és engedély se kell apától.
Jól értettem hogy most házasodott és külön élnek?? Mondjuk ha így is van akkor ez a történet szempontjából nem is fontos mert nem veletek lakik.
Mindent egybevetve: Semmit nem tudsz vele tenni, költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!