Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért csinálja ezt...

Anyukám miért csinálja ezt velem? Direkt rosszat szivatni akar?

Figyelt kérdés

Anyám ma közölte hogy muszáj elmosogatnom, nem érdekli az sem ha szkafanderben csinálom, de addig nem főz, ameddig nem tiszták az edények annyira hogy én abból szívesen egyek...

Tudja hogy undorodok a kajamaradékos, koszos, büdös tányéroktól. Azért csinálja mert nem jelentkeztem be matekra és a hülye tanár bevágott egy egyest? 17F

2021. ápr. 19. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
22%
#25-ös agyatlanka nem azért nem akarok, hanem hogy nehogy egy ilyen rosszul tanuló, de amúgy még életképtelen büdös kölköm legyen, mint ti. De ha mégis gyerekem lenne, akkor se lenne egy ekkora nulla, mert az egész családomra nem volt jellemző ez az életképtelen seggmeresztés, ami rátok igen. Gratokat meg annak, aki ahelyett, hogy moziba ment volna inkább kipottyantott!
2021. ápr. 19. 15:53
 32/70 anonim ***** válasza:
79%
#24-es tényleg jó példa vagy arra, hogy van az a gyerek, akitől megszabadulni a legjobb rögvest. Valóban nullák az ilyenek, de pofa az bezzeg van a nagy semmire. Mondanék is le minden szülői jogomról ilyen kölökkel.
2021. ápr. 19. 15:55
 33/70 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Bírd ki! Már csak 1 év, és nem kell anyádtól ilyen durva szavakat hallanod, mint a mosogatás. Akkor majd jön a következő kérdés, hogy anyám miért nem jár át hozzám mosogatni?
2021. ápr. 19. 16:10
 34/70 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván xD

Nem unjátok még "felnőtt ember" létetekre? Komolyan mondom a 70 éves nagypapám több ész ragadt, mint belétek... "Pofa az van" "agyatlan" "életképtelen büdös kölök" Édesanyámnak "gratulálsz"...

Nézzetek már magatokba, szégyen lol

2021. ápr. 19. 16:12
 35/70 anonim ***** válasza:
98%
Aki azért hisztizik 17 évesen, mert illik az embernek maga után elmosogatni, az nem komplett. Ne egyen akkor, ennyi. Ráadásul még csak tanulni se tanul jól.
2021. ápr. 19. 16:15
 36/70 anonim ***** válasza:
90%

"Komolyan mondom a 70 éves nagypapám több ész ragadt"

Mi mondasz fogyika? Nemcsak a mosogatás, de a fogalmazás sem megy, ahogy látom. A nagyapád valszeg kicsit értelmesebb nálad (nem nehéz), de ahogy írsz róla azzal is csak magadat minősíted. Lesz majd nagy csodálkozás, amikor valamit egyedül is el kell érned és nem lesz ott anyu, hogy kivakarjon a szarból. Szégyen vagy, lol.

2021. ápr. 19. 16:17
 37/70 anonim ***** válasza:
91%
Olyan ember beszél észről, aki még mosogatni is képtelen...
2021. ápr. 19. 16:19
 38/70 anonim ***** válasza:
0%

Úgy értettem hogy 70 évesen még mindig van benne ész, nem mint egyesekben:D

Igen, nyilván én vagyok az élettelen... Te meg normális felnőttként itt veszekszel velem gyakorin anonimbaxD Szerinteed?:D Vedd már észre hogy egyáltalán nem hatsz rám, én csak unatkozom, de köszi a társalgást xD

2021. ápr. 19. 16:20
 39/70 anonim ***** válasza:
91%
Honnan tudod, ki a felnőtt itt és ki nem? A rengeteg ész nélküli xd szerinted magas iq-t sejtet? Itt veszekszel azokkal, akik képesek elmosogatni, és nem arra verni magukat, hogy még ez se megy nekik, de a tanulás se.
2021. ápr. 19. 16:22
 40/70 anonim ***** válasza:
0%

Ja hogy most már a tanulás se megy XDD igen az sem megy... segítesz?:(

Zavar az xd? xD Képes vagyok elmosogatni, csak nekem nem nagyon kell tudod...

Nem tudom hogy ki felnőtt vagy ki nem, csak sejtem.

2021. ápr. 19. 16:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!