Anyukám miért csinálja ezt velem? Direkt rosszat szivatni akar?
Anyám ma közölte hogy muszáj elmosogatnom, nem érdekli az sem ha szkafanderben csinálom, de addig nem főz, ameddig nem tiszták az edények annyira hogy én abból szívesen egyek...
Tudja hogy undorodok a kajamaradékos, koszos, büdös tányéroktól. Azért csinálja mert nem jelentkeztem be matekra és a hülye tanár bevágott egy egyest? 17F
Nem ezért a vadászért jöttél, de sajnos igaza van. Mosogass el. Máskor is, meglepetésből. A jutalmad nem fog elmaradni részéről.
28/L
24#
Azért nem akarsz gyereket mert nem fog neked mosogatni?XD
Legalább elismered hogy alkalmatlan vagy erre, grat
17éves és (szerinted) férfi ???
Jó, ha 5 éves durcás, lusta, koszos kölyök, legalábbis annak értelmi szintjén!
Ha anyudat, mint jelenlegi háziszolgálódat kikészítetted és kukáztad, asszony helyett kellőképpen kosztűrő csicskást keress, aki a csótányszaporítás mellett segít az egér-, ágyipoloska és hangyatenyészetnél is, és máris megvalósul a ZEN-állapot, a harmónia a jelenleg elnyomott, hátrányos helyzeted helyett.
(Igaz, a szomszédok baromira utálni fognak titeket.)
Hogy képzeled a hétköznapjaidat anyud nélkül? Bele sem gondoltál még, ugye?
Én sem szeretem a koszos, büdös tányérokat. Pont erre jó a mosogatás :D
Tipp: ha nagyon durva, akkor papírtörlővel szedd le róla a nagyját, és áztasd be az edényeket meleg, mosogatószeres vízbe. Így könnyebben lejön róla a mocsok, pláne ha nem azonnal lett elmosva és rászáradt. ásrészt nem lesz büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!