Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át akar verni, meg akar szivatni?
Figyelt kérdés
szóval van egy lány akivel nagyon jóba vagyok, de előző héten elég durván összevesztünk habár ő kezdte a vitát én sokkal durvábbakat írtam neki...aztán kedden írt hogy ő nem haragszik(magától írt) és hogy bár barátok voltunk ő lát arra esélyt hogy több legyen ebből...ezért szombaton találkozunk...lehet én vagyok paranoiás, de félek, mert elég komoly volt ez a szócsata és se szó se beszéd semmi nélkül nem szoktak emberek így kibékülni, ja és újabban már nem is beszélünk facebookon, ami számomra azért gyanús, mert ha én találkozok valakivel én attól még úgyanúgy írok neki...szóval szerintetek csőbe akar húzni avagy nem?2016. nov. 24. 16:53
1/3 October15 válasza:
Nem teljesen mindegy? Mégis mit tudna csinálni?
2/3 A kérdező kommentje:
mondjuk annyira nem:D lehet rám hív 5 embert aztán oldd meg hülyegyerek...
2016. nov. 24. 17:51
3/3 October15 válasza:
Ezért ne haverkodj cigányokkal.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!