Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elítélnétek a lányotokat ha...

Elítélnétek a lányotokat ha kiderülne hogy “hármas” kapcsolatban élne két fiúval?18l

Figyelt kérdés
16 évesen jöttem össze a párommal és 2 év után kevésnek éreztük a testiséget ami közöttünk volt. Nem szerettünk volna szakítani mert szeretjük egymást és soha semmin nem veszekszünk, de kevés volt ezen a téren a kapcsolatunk. Internetes fórumon találtunk egy srácot akivel több találkozást követően lefeküdtem a párom tudtával. Ezt a fiút is szeretem, de őt csak úgy mint szexpartner. Az igazi szerelmem a másik fiú akit egyébként a szüleim is nagyon szeretnek, de nyilván nem vihetek haza két srácot. Tervezzük az esküvőt és gyerekeket is szeretnénk de nem tudnám most feladni ezt a kapcsolatot. Otthon nem merem elmondani,mert elég konzervatívnak a szüleim. Tudom hogy nem vagyok egy szentfazék de inkább élek nyitottan mint hogy feszültség legyen köztünk. És tudom hogy sokak szerint elítélendő amit csinálok, de a párom is tud róla nem arról van szó hogy megcsalom csak van amit nem kapok meg tőle.
2021. ápr. 18. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a szülőknek semmi köze hozzá, hogy egy felnőtt kivel és hogyan szexel, meg úgy eleve másnak sem.
2021. ápr. 18. 19:28
 22/62 anonim ***** válasza:
73%
Na ezért 18 karikások azok a filmek.. 18 éves és már kevésnek érzi amit a párjától kap..
2021. ápr. 18. 19:29
 23/62 anonim ***** válasza:
83%
Nincs ezzel semmi probléma, ha minden résztvevőnek megfelel, hiszen senkinek sem ártotok vele. A szülőknek nem kell megmondani, ha be szeretnéd nekik mutatni a másik srácot, szerepeljen úgy, mint a haverotok.
2021. ápr. 18. 19:29
 24/62 anonim ***** válasza:
83%

Nem ítélném el, de megkérdőjelezném, hogy helyesen méri -e fel a kapcsolatai jelentőségét!

18 évesen nem kellene egy olyan kapcsolatban ragadni, ahol nem boldog, egyáltalán nem kellene felmerülnie, hogy mivel dobja fel a szexet, és egy nem működő kapcsolatba házasságot, gyereket tervezzen.

Létezhet nyitott kapcsolat, mondjuk 20-30 év házasság után, de a ti korotokban nevetséges, egyszerűen tovább kell lépni.

2021. ápr. 18. 19:34
 25/62 anonim ***** válasza:
77%

Nem lennének a hozzászólók ennyire elfogadóak, ha pl. egy pasinak lenne egyszerre két nője.

Vagyis a menyasszonya nem tudja kielégíteni, ezért beszervez mellé egy qrvát is.

A kérdező az esküvő ill. gyerekszülés után ugyanúgy hajtaná továbbra is a pasikat, miközben a férje neveli otthon a gyereküket.

2021. ápr. 18. 19:36
 26/62 anonim ***** válasza:
91%

Már most kiegett a kapcsolat a szerelmeddel, és van egy másik pasi, akivel szexelsz a párod tudtával. Hát bocs de ez minden csak nem szerelem.

30 év házasság után érteném 2 gyerek meg közös vagyon után.

2021. ápr. 18. 19:37
 27/62 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező!

Mindössze a májadnak a színével van egy kis probléma.

Túl fehér!

2021. ápr. 18. 19:38
 28/62 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem elég a két pasi, írj rám. Engem nem zavar hogy már van kettő, leszek a harmadik.
2021. ápr. 18. 19:41
 29/62 anonim ***** válasza:
96%

18 eves vagy kerdezo, 2-3 ev mulva szinte biztos vagyok benne, hogy mar reg egy random harmadik vagy tobbedik sraccal leszel, es nem veluk. Felesleges a szuloket beavatni es gyereket meg eskuvot tervezni, haha :D Inkabb vedekezzetek rendesen, nehogy most gaz legyen.

Ha nektek ez igy jo, csinaljatok, de ez hosszutavon nem fenntarthato, gyereket meg foleg nem vallalunk ilyen instabil alapokon nyugvo tinikori kapcsolatba.

Tovabbtanulassal, erettsegivel, munkaval hogy allsz? Inkabb ezeket tervezgesd, raersz meg a csaladosdira boven.

2021. ápr. 18. 19:45
 30/62 anonim ***** válasza:
82%
Lépj le a nagyfaszúval és éld ki magad vele. Szegény párod meg hadd keressen olyan párt maga mellé akinek elég tud lenni. Én férfiként ezt nem tudnám elfogadni, egy ilyen nőhöz nem tudnék hozzányúlni, minden varázsa elveszne a számomra. A szüleid pedig egy más világban nevelkedtek, felneveltek téged, kitartottak egymás mellett, szilárd értékrend szerint élnek,szóval tőlük ne számíts sok elfogadásra ebben a dologban.
2021. ápr. 18. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!