Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elfogadnátok a szüleitektől...

Elfogadnátok a szüleitektől amiért sikeresen megvédted a diplomamunkát egy tortát és egy közös ebédet?

Figyelt kérdés
Testvérem teljesen kiakadt minek is lenne ez, mikor még megbukhatok.
2021. ápr. 18. 17:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

7, a szakdolgozatvédést elég sok helyen még államvizsga követi.

Ellenben sehol nincs védés áprilisban, majd a vizsgaidőszakban, szóval a kérdés finoman szólva nem aktuális.

2021. ápr. 18. 17:39
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
Ovis vagy ?
2021. ápr. 18. 17:40
 13/21 anonim ***** válasza:
15%

11: Hol?

Elég sok egyetemet és főiskolát ismerek, mindenhol előbb van az abszolutórium, legvégén a védés.

Néhány helyen nem is választhatsz diplomatémát, míg meg nincs minden tárgyad, majd egy fél évig csak a diplomamunkát csinálod.

2021. ápr. 18. 17:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

bocs, de az abszolutórium megszerzése csak azt jelenti, hogy minden tanulmányi- és vizsgakötelezettséget teljesítettél. Nekem pl megvan a Bárczin az abszolutórium, megvédtem a szakdolgozatom, de nincs diplomám, mert nem mentem el államvizsgázni.

A záróvizsgára bocsátás feltétele mindenhol a szakdolgozat megvédése. Nagyon kevés hely van, ahol nincs külön záróvizsga, csak védés. Van, ahol egy időpont a kettő, van, ahol külön van.

2021. ápr. 18. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:
89%

13, igen de te nem ugyanarról beszelsz..a kerdezonel ő a diplomamunkajat vedi meg( mashol= szakdolgozat). Nalunk is arra jegyet kaptunk, targykent vettuk fel, tehat ha az nincs meg abszolutorium sincs . Azt koveti a zaró/ allamvizsga amin még siman megbukhat.

Aranyosak a szulok, a tesó iriy kisse. Mondjuk en sem tudnek felhotlenul orulni hisz ahogy irtam is tenyleg meg is bukhat.

2021. ápr. 18. 18:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Május első hetében lesz a védés, az államvizsga júniusban.
2021. ápr. 18. 18:38
 17/21 anonim ***** válasza:
54%

Lesz? Méghogy lesz? Majd ha a főni azt mondja, hogy mánpedig lesz!

Nálunk egyszerre volt az egész, aztán akinek volt nyelvvizsgája az megkapta, a többi csak a sajtpapírt (abszolutóriumot), aztán vagy később tisztességesen nyelvvizsgázott, vagy tavaly hozzávágták a lusta disznókhoz.

2021. ápr. 18. 19:17
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
Egy szűkkörű családi ebéd meg torta jólesik, de ilyen 20-30 fős dzsemborit Covidon kívül sem kívánnám a hátam közepére sem, mert nem vagyok extrovertált.
2021. ápr. 18. 19:35
 19/21 anonim ***** válasza:
72%
18 igaz de azt is inkabb a diplomaosztora kene. Most meg tenyleg barmi lehet, ez csak a diplomamunka vedes..
2021. ápr. 18. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk amúgy először van a záróvizsga, másnap a szóbeli és rögtön ott helyben a diploma védése. Tehát a védésről már úgy jövök ki, hogy én itt és most végeztem és már csak a jegyet várom amit akkor közölnek ha mindenki végzett a tanszéken.
2021. ápr. 19. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!