Elfogadnátok a szüleitektől amiért sikeresen megvédted a diplomamunkát egy tortát és egy közös ebédet?
7, a szakdolgozatvédést elég sok helyen még államvizsga követi.
Ellenben sehol nincs védés áprilisban, majd a vizsgaidőszakban, szóval a kérdés finoman szólva nem aktuális.
11: Hol?
Elég sok egyetemet és főiskolát ismerek, mindenhol előbb van az abszolutórium, legvégén a védés.
Néhány helyen nem is választhatsz diplomatémát, míg meg nincs minden tárgyad, majd egy fél évig csak a diplomamunkát csinálod.
bocs, de az abszolutórium megszerzése csak azt jelenti, hogy minden tanulmányi- és vizsgakötelezettséget teljesítettél. Nekem pl megvan a Bárczin az abszolutórium, megvédtem a szakdolgozatom, de nincs diplomám, mert nem mentem el államvizsgázni.
A záróvizsgára bocsátás feltétele mindenhol a szakdolgozat megvédése. Nagyon kevés hely van, ahol nincs külön záróvizsga, csak védés. Van, ahol egy időpont a kettő, van, ahol külön van.
13, igen de te nem ugyanarról beszelsz..a kerdezonel ő a diplomamunkajat vedi meg( mashol= szakdolgozat). Nalunk is arra jegyet kaptunk, targykent vettuk fel, tehat ha az nincs meg abszolutorium sincs . Azt koveti a zaró/ allamvizsga amin még siman megbukhat.
Aranyosak a szulok, a tesó iriy kisse. Mondjuk en sem tudnek felhotlenul orulni hisz ahogy irtam is tenyleg meg is bukhat.
Lesz? Méghogy lesz? Majd ha a főni azt mondja, hogy mánpedig lesz!
Nálunk egyszerre volt az egész, aztán akinek volt nyelvvizsgája az megkapta, a többi csak a sajtpapírt (abszolutóriumot), aztán vagy később tisztességesen nyelvvizsgázott, vagy tavaly hozzávágták a lusta disznókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!