Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan beszélhetnék vele...

Hogyan beszélhetnék vele erről anélkül, hogy megint veszekedés legyen? 19/F

Figyelt kérdés

Apám összejött egy csajjal (nem hiába írom így, mert látszólag max 5-6 évvel idősebb nálam), aki egyfolytában engem ugráltat. Hozzak neki ezt, csináljak meg neki azt, stb. Ha pedig mondom neki, hogy magától is meg tudja csinálni, mindenféle mihaszna senkiháznak elhord, apámat is ellenem akarja fordítani, mert szerinte egy neveletlen bunkó vagyok. Konkrétan még cigizni is nekiáll a lakásban. Persze ha én csinálom, apám rögtön elküld melegebb éghajlatra, de ha a csaj csinálja, nem szól érte semmit.

Ebben csak az a legrosszabb, hogy sokszor éreztetik velem, hogy én csak egy zavaró tényező vagyok és jó lenne, ha inkább elmennék.

2021. ápr. 18. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd a nőt figyelmen kívül!
2021. ápr. 18. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Mondd meg a csajnak, hogy nem vagy a házimanója, ha kell neki valami, akkor menjen maga érte.
2021. ápr. 18. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Haver te nagyon nagy papucs lehetsz xD Ki a gec*it érdekel hogy pampog, de most őszintén? Egy gyufaszálat nem tennék neki arrébb xD
2021. ápr. 18. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy jól néz ki?
2021. ápr. 18. 00:31
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
19 éves vagy , mit vársz, keress egy munkát és pár fiatalt akivel i vettek középen egy albérletet, a csajnak meg apádnak meg mondd meg hogy nem vagy senkinek sem a papuccsa, állj a sarkadra 19 vagy nem 9....
2021. ápr. 18. 06:45
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerűen közöld vele, hogy nem vagy a csicskája és neked nem érdeked körbeugrálni, ellentétben az apáddal(hát mi másra kell egy ilyen fiatal bige, ha nem arra khm), apukádat ugráltassa, ő biztos a plusz szolgáltatásokért szívesen megteszi.
2021. ápr. 18. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!