Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiúknak mást jelent az anya...

A fiúknak mást jelent az anya mint a lányoknak szerintetek?

Figyelt kérdés
Érdekesség képében kérdezem.
2021. ápr. 17. 22:42
 1/5 anonim válasza:
88%
Személytől függ
2021. ápr. 17. 22:54
 2/5 anonim válasza:
100%
Az elsőnek van igaza. Meglátásom szerint a szülővel való viszony és a hozzáfűződő kapcsolat minősége szituációfüggő.
2021. ápr. 17. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

En no vagyok es anyam kb semmit nem jelent szamomra (eleg sok mindent tett ezert)

Parom ferfi es neki se jelent sokat az anyja (szinten tett ezert)

Szoval totalisan szemely es helyzetfuggo.

2021. ápr. 17. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
milyen idős korban? Mert eleinte biztos nem.
2021. ápr. 18. 00:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Személy és helyzetfüggő. Az óvodáskorra mondják, hogy más, mert a lány az anyjára akar hasonlítani, a fiú pedig vonzódik az anyjához. De én például sosem voltam "apás" lány, mint Freud bácsi írta. Igaz, akkor a nagyszüleimmel laktunk anyukámmal, "apám" még korábban lelépett, de nagymamámhoz jobban kötődtem, mint nagyapámhoz.
2021. ápr. 18. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!