Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anya párja...

Mit csináljak ha anya párja kritizál?

Figyelt kérdés
Anya barátjának van egy stílusa(ezt anya is tudja amúgy). Ezzel semmi baj. Én elfogadom őt, próbálok vele beszégetni, egyetérteni vele mindenben de ő folyton kritizál. Sokszor meg is fogadom a tanácsát. Viszont nem tud normálisan véleményt kifejteni. Mindig kinevetve, kicsúfolva mondja el mit gondol és neki csak az a jó ami neki tetszik. Van, hogy nem is kérem a véleményét de ő már automatikusan akadékoskodik, kötekszik. Független attól ki csinálja ezt velem, mit tehetnék, hogy ne zavarjon?
2021. ápr. 16. 23:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Anyádnak köszönheted, ő vonzotta be ezt a kellemetlen embert.

Anyád nem szól rá miközben ezt teszi veled? Akkor Anyád támogatja ,téged meg semmibe vesz!

Részvétem!

2021. ápr. 16. 23:25
 2/21 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm☺️😂nem, de ő is tűri észre se veszi mit csinál😂
2021. ápr. 16. 23:42
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Egészségtelen környezet, szálj ki belőle, kövesd el saját hibáidat az életben!
2021. ápr. 16. 23:44
 4/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok 18 még:(
2021. ápr. 16. 23:48
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Akkor növessz páncélt, viseld.
2021. ápr. 16. 23:51
 6/21 anonim ***** válasza:
98%
"Próbálok vele beszélgetni, egyetérteni vele mindenben" - Minek? Mért akarsz megfelelni egy szemétládának? Tartsd magad távol tőle! Nem azt kell tenned, hogy tudomásul veszed, hogy ő ilyen, és magadat befolyásolni, hogy ne zavarjon, hanem lehetőleg nem lehetővé tenni, de ha már megtörténik, nem eltűrni, hogy ő beszóljon. A tisztelet kortól függetlenül kijár neked. Ha beszól, abban a pillanatban komoly arccal kikéred magadnak. Ne félj tőle, nem több, mint te, sőt, kevesebb, mert egy rosszindulatú, neveletlen bunkó. És anyukádnál is panaszold be kivétel nélkül minden egyes alkalommal, nem baj, ha ő ettől rosszul érzi magát, csak érezze. Ő érted felelős, nem a pasijáért.
2021. ápr. 17. 00:00
 7/21 A kérdező kommentje:
köszömöm, igazatok van amúgy💓
2021. ápr. 17. 00:01
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Mérgező ember lehet. Írd be a YouTube keresőbe, hogy mérgező személy, egy csomó hasznos videó van, hogy hogyan lehet kezelni őket, mert másként, mint a normálisakat.
2021. ápr. 17. 07:13
 9/21 A kérdező kommentje:
nem bántok senkit.😊#6 kezelhetetlen😂
2021. ápr. 17. 07:39
 10/21 anonim válasza:
98%
Hát az én anyukám hapsija is ilyen, amint megláttam a kérdést, olyan hatást váltott ki belőlem, mintha én írtam volna ki egy évvel ezelőtt. Én is sokáig tűrtem (ezen kívül még rengeteg más hülyesége volt) aztán úgy kiidegelt, hogy visszaköltöztem apámhoz. Azóta visszaszereztem az önbizalmam, és volt egyszer, mikor anyumnál voltam, megint kezdte a beszólógatást/kritizálást,olyat visszaszóltam neki, hogy csak úgy lesett. Azóta érdekes mód nem pofázik. Egyébként a hapsit anyum ismerősei mind utálják. Szóval én azt javaslom neked, hogy ne tűrd el a kritizálásait, hanem védd meg magad!
2021. ápr. 17. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!