Mit csináljak, ha apám ezt nem érti meg (20L)?
Az, hogy MUSZÁJ reggelizni, meg a nap legfontosabb étkezése satöbbi satöbbi az nem egy olyan tudományos axióma, ami mindenkire vonatkozik... én sem reggelizem. Sőt, elmegyek úgy edzeni reggel, hogy nem reggelizem. Annyira nyomta mindenki ezt a Szent Reggeli szöveget, hogy mondok oké, akkor legyen, leerőltettem a reggelit, ami edzés közben (pedig másfél óra telt el reggeli után) vissza is köszönt. Még jó, hogy kiértem a mosdóig...
Szóval, akkor egyél, amikor éhes vagy. Pont.
Én pl 32 évig egészen jól megvoltam reggeli nélkül (max kv + keksz), aztán most már ha nem ehetek ébredés után, megpusztulok éhen :D
Szóval szokás kérdése, ha te nem vagy reggelis, ne egyél, de ez pl változhat is simán.
Én se reggelizek, ha nem dolgozok. :D Van hogy csak 2-3 óra körül eszek először hétvégén ha otthon vagyunk.
Egyébként meg csak azért akarnak etetni, mert szeretnek. Nálunk minden oldalról mondják mindig, hogy keveset eszünk... :D (pedig nagyon nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!