Most mit csinaljak??

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon roviden probalom leiirni a problemat. Mar felnott no vagyok de

amikor kicsi gyerek voltam a szuleimnek folyton utban voltam. Mindig mas volt a fontos ! A barataik gyerekei, apamnak a szeretoinek gyerekei (akivel anyamat csalta) . Mindenki fontos volt! En meg allandoan levoltam hulyezve es mindig az kerdeztek miert nem tudok olyan lenni mint azok a gyerekek. Megvert apam sokszor .Uvoltoztek velem. Soha nem erdekelte oket , hogy engem mi erdekel , mi akarok lenni . EN CSAK HUPYE LEHETTEM !

Persze a mai napig szemetek nem is nagyon tartom a kapcsolatot veluk . Mikor nagyobb lettem a szuleim elvaltak. Apam ment a csajahoz ,en maradtam anyammal. Belettem mutatva az uj nonek aki nagyon szivesen beszelt arrol hogy az apam milyen jol banik a gyerekeivel ! Ettol persze sz@rul ereztem magam , hiszem velem sosme bant jol.

Szoval elvesztettem a munkam es apam segitett anyagilag . Van ket kutyam . Kenytelen voltam elfogadni a segitseget. Az egyik kutyam beteg lett es nem hasznalt semmi , kertem hogy vigyuk orvoshoz , a valasz az volt hogy agyon kell utni vag le kell loni es vigyorgott ram . Ez annyira felduhitett hogy uvoltve elmondtam neki hogy milyen egy szemet szadista allat es hogy o mindentol megakar szabadulni . Es hogy velem is ezt csinalta gyerekkoromba. Erre azt mondta hogy egy hulye vagyok , kirohogott es ott hagyott. En pedig ugy erzem kiadtam magam ennek a szemet embernek.

Nem tudom hogy mit tegyek.

Koszonom hogy elolvastad.

2021. ápr. 17. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Először is, amint tudsz szerezz állást, hogy legalább anyagilag rendbe tudd magad tenni és ilyen téren ne függj senkitől, pláne egy ilyen "remek" apától ne! A lelki része a dolognak, na az sajnos keményebb dió, de ha sikerül egy független saját életet kialakítanod, talán lelkileg is rendbe jösz
2021. ápr. 17. 19:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! A lelki resze a problema mert attol felek . Ugy erzem, kiadtam magam neki. Es ez megremit .
2021. ápr. 17. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!