Hogy magyarázzam el a kisfiamnak, hogy hol van az anyja?
4 éves lesz, néhány hetes kora óta egyedül nevelem, a barátnőm hirtelen se szó se beszéd eltűnt az életünkből, azóta nem tudok róla semmit. Azóta mindent megteszek, hogy jó élete legyen és ne vegye észre a hiányát. Viszont az utóbbi időben egyre többször kérdezi, hogy neki miért nincs itt az anyukája. Én meg nagyon nem tudok mit mondani, nehéz ezt megfogalmazni. Teljesen tanácstalan vagyok. Erre a kérdésre mi a legjobb válasz?
32F
Akkor mégis, honnan tudod, hogy nem bűncselekmény áldozata lett?
Elvitt magával cuccokat?
Amúgy a helyedben elmondanám a fiamnak, hogy az anyukája nem állt készen arra, hogy rendesen neveljen egyereket, ezért rádbízta a dolgot, mert úgy gondolta, így lesz a legjobb a kisfiúnak. Ennyi. Ha még pluszba kérdez, akkor őszintén válaszolsz és igyekszem minnél semlegesebben leírni neki az anyját.
Legkésőbb az iskokai beiratkozásnál szükség lesz rá, hogy rendezve legyen a szülők kérdése. Gondolom más iskolában is úgy van, hogy a beiratkozási papírokat mindkét szülőnek meg kell jelennie és alá kell írnia illetve hivatalos papír kell róla, hogy te vagy a gyerek kizárólagos gondviselője.
Ovi beiratkozásnál nem volt gond?
Nekem nem kerek ez a történet. Eltűnik egy személy, egy pár hetes gyerek anyja és a családja, a gyereke apja, a barátai nem kerestetik, nem jelentik be a rendőrségen, hogy eltűnt???
Hogy is van ez???
Bocs, de egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt olvasom! Ha a gyerekem apja nem adna életjelet magáról 2 nap után, biztosan keresném őt és ha senki nem tudna semmit róla, azonnal bejelenteném az eltűnését a rendőrségen! Mondom ezt úgy, hogy majdnem 3 éve elváltunk, de mi mindennap beszélünk egymással a közös gyermekünk és a jóviszony érdekében! Szóval valahogy nekem sántít ez a sztori!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!