Hogy magyarázzam el a kisfiamnak, hogy hol van az anyja?
4 éves lesz, néhány hetes kora óta egyedül nevelem, a barátnőm hirtelen se szó se beszéd eltűnt az életünkből, azóta nem tudok róla semmit. Azóta mindent megteszek, hogy jó élete legyen és ne vegye észre a hiányát. Viszont az utóbbi időben egyre többször kérdezi, hogy neki miért nincs itt az anyukája. Én meg nagyon nem tudok mit mondani, nehéz ezt megfogalmazni. Teljesen tanácstalan vagyok. Erre a kérdésre mi a legjobb válasz?
32F
Én a megfelelő hatósággal azért csak megkerestetném, hogy legalább gyerektartást fizessen.
Valószínüleg úgysem akarja látni, de a pénz azért mindig jól jön.
Jó ötleteket adtok, szerintem be fog válni.
Ami meg a gyerektartást illeti, engem teljesen hidegen hagy, hogy fizet vagy nem fizet. Ha a gyerekét nem keresi, akkor a pénze se kell.
Egyébként hatósági ügy is lett belőle, vagy csak te próbáltad keresgélni a közösségi oldalakon, ismert elérhetőségein, és kérdezgettél a barátoknál?
Nekem elég fura, hogy úgy eltűnik, hogy senki nem tud róla, én akkor már kerestetném a menyasszonyomat, legfeljebb azt mondja, hogy nem akar találkozni velem, de legalább tudom, hogy magától tűnt el.
Meg egy ember azért nem szűnik meg hirtelen létezni, ha mást nem a rendőrség közli veled, hogy nem akar találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!