Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne ezt normálisan...

Hogyan lehetne ezt normálisan megbeszélni?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal, már viszonylag régóta együtt vagyunk, éppen ezért gondoltam, hogy bemutatom a szüleimnek.

Viszont amint elmondtam nekik, hogy rendőrként dolgozik, rögtön azt vágták rá, hogy miért pont ilyen emberrel akarok lenni, meg hogy van gyereke és így nem lehet soha normális kapcsolatunk. Egyfolytában csak a veszekedések mennek miatta és sehogy nem akarják elfogadni a kapcsolatunkat.

2021. ápr. 14. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Amíg eltartják, bizony beleszólítanak mire költi az ő pénzüket.
2021. ápr. 14. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
A szüleid ezt nem akarják elfogadni, így te hiába szeretnéd ezt, mivel ők nem, így nem fog menni. Ha te fejlődsz annyit és elfogadod, hogy ők nem tudják elfogadni, akkor benned feloldódik a feszültség, és rád nézve már nem lesz a helyzet érzelmi stresszfaktor, vagy nem olyan mértékben.
2021. ápr. 14. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az 5-öshöz! Nemhogy örülnének, hogy van aki mondhatni megvéd, a rendőrtől csak az fél aki a törvényt megkerülve tevékenykedik...

Az meg, hogy van gyereke szerintem sem kizáró ok. Esetleg készülhetsz az anyaságra vagy, megtanulhatod ezt kezelni, ha a következő kapcsolatodban is ez állna fent.

2021. ápr. 14. 21:11
 14/14 Laylah ***** válasza:
43%

1.: a rendőrök nem keresnek túl jól, hiába szép hivatás. Legalábbis a közrendőrök, felfelé javul a helyzet.

2.: én biztosra venném, hogy ebből tartós kapcsolat nem lesz. Hacsak nincs nagyobb korkülönbség, akkor mégis mit várhat az ember lánya egy olyan pasitól, aki ilyen fiatalon már elpottyantott és el is hagyott egy gyereket? Mi arra a garancia, hogy téged nem hagy ott ugyanilyen helyzetben? Feltéve, ha egyáltalán akarsz gyereket és családot és ez szempont.

2021. ápr. 15. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!