Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Milyen érzést váltana...

Szülők! Milyen érzést váltana ki belőletek ha a 14-15 éves lányotokat sokan megbámulnák az utcán?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 08:57
1 2
 1/12 anonim válasza:
82%

Jaajj emlékszem mikor én hasonló korú voltam és anyám egyszer leordított egy szerencsétlen 25-30 év körüli férfit hogy MAGA NE BÁMULJA ILYEN PERVERZ SZEMMEL A LÁNYOMAT A NYILVÁNOS UTCÁN!!

Hát igen, azóta se megyek anyámmal sehova...

2021. ápr. 13. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

#1, ez jó :D

Egyébként nem vagyok szülő, és nagyjából el se tudom képzelni a reakciómat, valószínűleg próbálnám figyelmen kívül hagyni vagy nem tudom.

2021. ápr. 13. 09:10
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Milyet? A szép, fiatal nőket megbámulják a férfiak, majd hozzászokik. Legalább tudom hogy azért már biztos nem csúfolják a lányom, mert csúnya. 😅
2021. ápr. 13. 09:12
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Tökön szúrnám magam egy golyóstollal, hogy miért nem sikerült egy átlagon aluli rusnya bakfist összehozni. </irónia>
2021. ápr. 13. 09:18
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos/nem sajnos a szep lanyokat megbamuljak, ez ellen nem lehet mit tenni. 14-15evesen engem is sokan megneztek, es mikor anyukam konstatalta, mosolyogva felem fordult es olyanokat mondott viccbol, hogy “mindjart raszolok”, “nem esik ki a szeme?”, stb.
2021. ápr. 13. 09:41
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Attól függ. Azért nem mindegy, hogy azért bámulják, mert szép, vagy azért mert van mondjuk valami furcsa rajta (pl.: valami bőrbetegség, stb)
2021. ápr. 13. 10:02
 7/12 Pitegamer ***** válasza:
72%
Nekem van egy 12 éves húgom. Nem igazán szeretném, hogy megbámulják. Én nem voltam/vagyok az a típus, aki megbámul másokat, de ez van, együtt kell élni azzal, hogy vannak akik szeretik.
2021. ápr. 13. 10:07
 8/12 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk én rühelltem, amikor ilyen idősebb emberek bámultak, vagy próbáltak fűzni kutyaséta közben. Udvarias voltam mindig, de nem egyszer volt félelmetes a helyzet. Pl délutáni séta közben 14 évesen elég szar élmény volt, az addig csak bámulgató, nagyon kedves odaköszönő borospincés bácsi molesztálni akart, csak én kitéptem a karomat a szorításából. Tehát én nem nagyon tudok ezekkel együtt érezni.
2021. ápr. 13. 13:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem a mai napig sosem bámult meg senki, csúnya, önbizalomhiányos lány voltam/vagyok, ezért amikor anyámékkal mentünk valahova, mindig azt hazudták nagy lelkesen, hogy "húú, annak a srácnak majd' kiesett a szeme, úgy nézett, a másik meg vissza is fordult, hogy megbámuljon", stb... Hát szerintem mondanom sem kell, hogy ettől nem nőtt az önbizalmam...
2021. ápr. 13. 13:27
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

9

Vagy tènyleg igaz volt, és csak a fejedben van a gond

2021. ápr. 13. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!