Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Természetes, hogy 50 év...

Természetes, hogy 50 év körüli szülők, úgy kacérkodnak, mint a tizenévesek?

Figyelt kérdés

Haladjunk ezen túl, igen, nem tudtam annyi pénzt összegyűjteni nappalisként, hogy elköltözzek.

Az az igazság, hogy nagyon zavar a viselkedésük...a pasas nem az apám, soha nem is viselkedett úgy, de most nem is ez a vonal a lényeg a történetben.

Előttem paskolgatják, csipkedik egymást, meg visítoznak, kergetőznek, flörtölnek, szó szerint hergelik, kacérkodnak egymással..de ezt így egyszerre..meg az anyám azzal szórakozik, hogy lehúzza a nadrágját, ő meg összenyalja a nyakát, meg a fenekéhez dörgöli a nemiszervét, meg ilyen szöveg, hogy fáj, ha tökön rúglak..meg ilyenek.

Mintha 2 tizenéves kölyök lenne a suli folyosójáról...nagyon kellemetlen hallgatni és látni...23 éves felnőtt vagyok, soha nem viselkednék így mások előtt a párommal...komolyan, ha ilyen bosszús lennék, megtenném, hogy előttük kezdek el szexelni a reggeli kávé mellett..

Komolyan, hogy lehet így viselkedni? 50 évesen? Felnőtt gyerek előtt?

Ugye,ez nem igazán jellemző másoknál? Ugye, nem ez a természetes? 🙏😕

2021. ápr. 11. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy meg a felnőtt gyerek fogja fel hogy ötvenen túl is jó a szex, és élvezetes a flört,a játék. Ha zavar húzódj el... Tudod baromi jó ha olyat találsz aki mellett mersz kölyök lenni.
2021. ápr. 11. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
És döntsd már el minek tartod magadat, mert egyik szavad a másikat üti, egyszer felnőtt, de ha úgy kényelmes, gyerek? Ha felnőtt vagy tudd kezelni a helyzetet. Egyenesen közöld hogy van az a szint ami zavar, vagy kérdezd meg anyádat hogy ba.szni is előtted fognak? amúgy ez erős célzás hogy útban vagy...
2021. ápr. 11. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Saját lakásomban nem egy hisztis irigy pitsához fogok alkalmazkodni.
2021. ápr. 11. 18:37
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem ezért vagy azért, de mindegy, hogy kivel élnénk egy fedél alatt a párommal, legyen az illető a gyerekünk vagy sem, eszünkbe nem jutna úgy viselkedni, mintha ott sem lenne. Az ilyesmit szokás előre megbeszélni pl lakótársakkal is, hogy kinek mi fér bele és mi nem.

Szerintem nem csak 50 fölött, de alatta is kicseszés így viselkedni a gyerekeid előtt, hiába vagy otthon, mert kellemetlen helyzetbe hozod őket.

2021. ápr. 11. 18:48
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg őket jobban zavarja a jelenléted, mint téged az övék.
2021. ápr. 11. 19:03
 16/18 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem meg pont az a lényeg, ami téged állítólag nem zavar. Vagyis, hogy ő nem az igazi apád.

Az, hogy anyád, és a párja így viselkednek, csak azt tükrözi, hogy 50 körül nincsenek besavanyodva. Ha neked ez kellemetlen, próbálj beszélni anyádal, hogy ne ilyen hevesek legyenek előtted.

De remélem, azért egy egy puszit adhat ak egymásnak.

2021. ápr. 11. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Saját lakás ide vagy oda de vannak bizonyos illemhatárok.

Az én anyám is 52 évesen pasizott be, szintén nappalis hallgató vagyok még és egy fedél alatt lakunk, friss kapcsolata van de egyszer nem csinálta ezt.

Persze mosolyognak, bókolnak, ölelgetik egymást, de nem az hogy szinte előttem szexelnek.

Ez egy illetlen és neveletlen viselkedés.

Persze jó dolog hogy szép kapcsolatuk van és beindulnak egymásra de vannak bizonyos dolgok, egy határon túl amik NEM tartoznak másra és kettesben szabad.

Nem illik masok előtt majdnem szexelni. Mert ez már kb az.

Én leülnék anyuddal a helyedbe hogy örülsz a boldogságának de kellemetlen hogy ennyire előtted nyomják ezt.

2021. ápr. 11. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:
7%

Kicsit furcsák ezek a szokások, még tizenévesként is, nem tapasztaltam ilyesmit soha.

De ahány ház, annyi szokás, végülis is otthon vannak...

Nem tudom, esetleg zárd magadra az ajtót :D Passz.

2021. ápr. 12. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!