Félek apámtól hogy szexuálisan is zaklatni fog, mit tegyek?
Mostanában nem csak anyámat "zaklatja szexuálisan" hanem engem is. Anyumnak folyton a seggét meg a melleit fogdozza előttem is, pedig már megkértüt rá hogy ne tegye.
Tegnap pont edzettem és csak úgy kopogás nélkül be jött a szobámba én meg ott álltam előtte sportmelltartóba és rettentő szégyenlős vagyok. Ma mentem be a szobámba és rácsapott a seggemre, most először csinált ilyet, nagyon zavarba vagyok és félek.
Arra is gondoltam már hogy lehet kamera van a szobámban mert kaptam új ágyat és hát bevallom este szoktam ezt azt csinálni és múltkor megkérdezte hogy "na már felavattad az ágyad rendesen? " Lehet hogy tényleg ő azt nézi hogy én masztizok este?????????? Nagyon félek ettől is.
Apám nagyon erőszakos is. Nyáron itthon 2x majdnem megvert, de a hajamat azt meg is tépte 1x teljesen jelentéktelen dolog miatt, én nem csináltam semmi rosszat. Anyumat is egyszer fejbevágta nem kicsit, sírt is utána. Anyámnak folyton olyanokat mond mit például: "kishülye, fejbevágjalak?", ha én meg közbe szólok akkor azt mondja hogy "na neked kuss legyen" "te csak maradj kussba" "te csak maradt csöndbe"
Anyumat folyton csicskáztatja,például minden nap mondja neki kb 3x hogy "önts az üvegembe üdítőt és hozd be a szobába de még ma", meg múltkor nem öntött neki mert elfelejtette ezért apám kiabált és elmondta mindennek anyumat. Mondtam már apámnak hogy légyszíves ne csicskáztassa már folyton anyát, erre ezt mondta: "Azért van itt hogy kiszolgáljon"
Nagyon félek akkor ha csak én meg apám vagyunk itthon, félek hogy szexuálisan vagy fizikailag bántani fog.
Köszönöm annak ki elolvassa, kérem aki tud segítsen! Mással is történnek ilyen dolgok?😔
#125 kb 2-3 éve durvulnak egyre csak a dolgok..
Nem fogyaszt alkoholt
A 118-as vagyok, lehet kicsit más színezettel értelmezted a mondanivalómat, mint ahogy szántam.
Nő vagyok, hál'Istennek valóban nem zaklatott senki, bár ha már így belementél a feltételezésbe gyerekként valami elborult pedofil pasas utánam jött egyszer ahogy leszálltam a buszról, de szerencsére csak az alkalom szülte, és elűzte a kiabálásom. De ez nem tartozik ide, szerencsém volt, és soha többet nem kellett látnom, nem hogy még közeli hozzátartozóm legyen. Természetesen soha senkit nem is zaklattam, el se tudom képzelni a szituációt, bár tudom, hogy kisebb számban női zaklatók is vannak, sőt nem találkoztam zaklatásos esettel személyesen, így elbagatellizálni sem tudtam, de nem is tenném sosem.
A kérdezővel kapcsolatban sem állt szándékomban elbagatellizálni az érzéseit, ha úgy érzi valaki megsértette az intim szféráját, akkor az úgy is van, hiszen az ember saját intim szférája az, amit annak érez. Még akkor is, ha neki mondjuk már egy puszi vagy egy ölelés is sok lenne, nem hogy még ebben az esetben. A többi embernek (még a szüleinek is) pedig kutya kötelessége ezt tiszteletben tartani. Fontos is, hogy ezt egy kamasz (különösen egy lány) megtanulja, általában szerencsére nem a szülei, hanem a bontakozó szerelmi/szexuális kapcsolatai miatt. Egyetértek veled, nagyon nincs rendben, hogyha a szülők ebben nem nyújtanak neki példát, sőt, egy egészségtelen példát mutatnak. Nem jó, hogy a szülők kapcsolata kiegyensúlyozatlan, aggresszió, csicskáztatás, tárgyiasítás jelenik meg benne. Borzasztó minta, és igen, szerintem is baj van, ha valaki 17 évesen (miközben egészségesen érdeklődik a szexualitás iránt) a párkapcsolat gondolatát teljesen elutasítja, mert úgy érzi az anyját kell védelmeznie (kérdező ezt azt hiszem te nem látod ilyen vészesen, és azért is nem írtam eredetileg, mert lehet, ha majd megismersz valakit, vagy érsz egy kicsit, erősebb leszel, akkor magadtól is máshogy fogod látni, de az is lehet, hogy lesz még ezzel dolgod a lelkedben).
Én csak azt mondom, hogy egy egészséges családban ezek a dolgok nem jelentenek semmit. Oké, ideje változtatni, hiszen a gyereket zavarja. De egy egészséges családban a gyerek ilyenkor rászól az apjára, hogy "Apa ne már, ez ciki/kopogj már légyszi/ez milyen vicc volt már?" Ahogy írtam is, egymás szexuális életével kapcsolatban megjegyzéseket tenni, illetve például egymást fogdosni szerintem alpári, de tudom, hogy sokfajta család van, van, ahol belefér a nyitottabb kommunikációba. Ahogy a gyerek felnő, és valami már nem fér neki bele, akkor persze jeleznie kell, pontosabban egy jó, figyelmes szülő észreveszi magát.
A problémát az mutatja (és erre próbáltam rávilágítani), hogy a kerdező olyan környezetben kell, hogy éljen, hogy nem erre asszociált, és megszületett ez a kérdés. Ha valakinek az apjáról ezek alapján az az első gondolata, hogy gerjed rá, és kamerát szerelt a szobájába, akkor ott nagy bajok vannak (nem a kérdezővel, hanem a környezetével). Nem tudom te milyen családban nőttél fel, de ha szerető, jó apád volt, és visszagondolsz rá, ha benyitott volna 17 évesen a szobádba, és éppen sporttopban vagy, ha rácsap a fenekedre (nem belemarkol nyilván), az jutott volna eszedbe, hogy meg akar erőszakolni? Vagy ha megereszt egy szexuális jellegű poént (ha el tudsz ilyet képzelni, én a saját apámról nem tudtam, de tudom, hogy van, ahol mások a határok), akkor az jut eszedbe, hogy biztosan rejtett kamerával NÉZI, ahogy te maszturbálsz? Valószínűleg nem. És még egyszer mondom, nem a kérdezővel van a baj, hogy neku ez jutott eszébe, hanem pont ez jelzi a problémát. Ami nagyon is van, de én továbbra is úgy gondolom, hogy nem az, hogy az apja szexuálisan vonzónak találja a lányát. Ettől még - megint magamat ismételve - igenis le kell állítani a szexuális töltetű poénjait és az intimszféra megsértését, remélem mostanra már tiszta a különbség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!