Van kiút a mérgező családi környezetből?
Persze, dolgozz, gyűjts pénzt és amint tudsz, lépj le.
Ennyi. A gyermekvédelmiseket felejtsd el, lószart nem csinálnak, akkor sem, ha vernének.
2-es, te meg amíg nem tudod milyen nap mint nap gyomorgörccsel hazajárni, hogy most vajon miért üvöltenek majd veled (olyan apróságok, hogy nem azonnal veszed le a cipődet, hanem mész benne két lépést az előszobában, pl), szerintem ne osszad az észt.
"Ne általánosíts Pubi, mutasd meg, hogy te jobban csinálod majd a nevelést, addig csönd, ohhh ez kicsúszott. 😔😢
Ne hari"
Perth(WA) - nem kell privátot írnod.
Szia. Nekem anyukám volt ilyen. Soha semmit nem csinálhattam saját akaratomból, ha valamit szerettem volna próbált "szép szóval" hazugságokkal s lelki zsarolással eltántorítani. Ha nem mondtam el neki valamit, s itt nem rossz dologról van szó, hanem pl naplót írtam, el akarta olvasni, s nem adtam oda, akkor üvöltött velem.
2.-es válaszoló! Nem, az ilyen szülőket nem lehet visszasírni, az ilyen szülőket, akik nem tudják hagyni, hogy a gyermek normális életet élhessen.
Én 32 vagyok, s mai napig kínoznak az emlékek! 18 évesen kezdtem az egyetemet, elköltöztem otthonról, s azóta sem beszéltem vele egy negyedórányi időtartamot.
16 évesen munkát kerestem, suli mellett dolgoztam hétvégéken, nyáron szabadnap nélkül reggel 6tól este 10ig. Ahogy mások is írták, próbálj meg dolgozni valamit, s tedd félre, s 18 évesen menj el úgy, hogy vissza se nézz, ha terrorizáló szüleid vannak! Mert az ilyen NEM normális, nem veled van a baj, s nem kell eltűrnöd!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!