Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van aki ritkítaná a túl...

Van aki ritkítaná a túl tapadós szülőket?

Figyelt kérdés
Külön élsz már? Gyerekeid vannak,nincsenek? Hány éves vagy? Milyen gyakran hívnak és jönnek a szüleid vagy anyósék? Szólnak előtte vagy váratlan? Ha sűrűnek tartod ezt,hogyan ritkítod vagy eltűröd? Hogy viseled ha mindig nyakadon vannak?
2021. ápr. 7. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Igen.vannak.40.hetente.szolnak.elturom.rosszul.
2021. ápr. 7. 18:51
 2/4 Savlekotő ***** válasza:
91%
Külön élőnél nem értem a nyakán levést,nem kell beengedi,ha nem képes felhívni hát nem jön be,ha más dolgom van nem mondom le munkát se semmit,ezek nem azért dekkolnak mások nyakán mert komoly élet halál bajuk van,ha nem tudnak viselkedni ott az ajtó, lehet rajta ki menni, engem meg lehet le bunkózni.
2021. ápr. 7. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Gyerek pocakban. 31. Anyám heti 1-2 alkalommal hív, kb kéthetente személyesen is beugrik rövid időre, anyósommal nem vagyok beszélő viszonyban és hálistennek messze is lakik, nem jár ide. Igen, szól előtte. Nekem ez a látogatás pont elég, remélem ha meglesz a baba anyám kicsit sűrűbben jön majd betanítani az anyukás teendőkre :). Nem érzem úgy, hogy a nyakamon lenne, megvan neki a saját élete meg nekem is.
2021. ápr. 7. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a családomat, nem zavarnak, jöhetnek bármikor. Én is megyek hozzájuk, ha kedvem tartja.

Örülök, ha együtt vagyunk. Beszélgetni úgy is lehet, hogy közben csinálom a dolgom. És jól jön hogy ilyenkor van segítségem.

2021. ápr. 8. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!