Normális hogy édesanyámat ennyire érdekli a súlyom?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nadszalkisasszony, de kövér se vagyok. (165cm és 60 kg) Átlagos, egészséges súlyom van, normálisan, egészségesen eszem, néha eszem egy kevés édességet, heti 3-4szer sportolok. Ha hétvégén reggeli és ebéd között eszem valamit beszol h jajj mindjárt eszünk és az alma is hizlal. Valamint ha este iszom teát (cukor nelkul!) arra is csak néz hogy hat de ez hizlal. A legnagyobb dicséret tőle, hogy ha picit épp fogyok és olyat szól h na egy kicsit mintha kisebb lennél.. Tudom hogy hülyeség, de mégis annyira rosszul esik tőle... 19L
Legközelebb ha szol, mondd neki, hogy az uj pasid a szétfolyo nagyseggü csajokra gerjed. És a szerelem az szerelem!
2021. ápr. 6. 21:54
12/19 anonim válasza:
A 9-es válasza marha jó!😂
2021. ápr. 6. 22:33
13/19 anonim válasza:
Sajnos vissza kell vágnod mert eleve értelmetlen a viselkedése. De ha ő vékony típus akkor ezzel nem tudod megsérteni. Szerintem a korával lehetne. Pl ne edd azt mert öregít vagy ezt edd pl amit nem szeret , mert olvastad hogy fiatalítja az arcbőrt ami ugye rá is ráférne. Vegyen ránctalanítót az ő korában vagy ha van neki, akkor másikat mert ez nem hat. Kitartás, nehéz úgy sértegetni valakit ha nem akarod, de megkell tenni és lefog esni neki hogy zrikálod őt. Jó esetben az is hogy miért, de szerintem elkell majd magyaráznod. Akkor jön, hogy ő csak jót akar, hát te is.
2021. ápr. 6. 22:36
14/19 anonim válasza:
Sokan túlságosan azonosulnak a gyerekeikkel.
Anyám terhesség után lett túlsúlyos. Én kb 27 évesen "értem utol" (90kg). Folyamatosan mondja mit hogyan kéne, hogy lefogyjak. Persze magára van ezer kifogása miért nem tesz érte. Én úgy érzem ha lefogynék a saját sikerének könyvelné el.
Szerintem anyád is ilyen, magát látja benned és aszerint akarja megszabni miket hogyan egyél.
2021. ápr. 7. 10:10
15/19 anonim válasza:
Nekem a rokonok világ életemben azt mondták hogy kövér vagyok. Sajnos hallgattam rájuk, sosem éreztem magam jól a bőrömben. Ne hagyd hogy hatalmukba kerítsenek ezek a beszólások. Foglalkozz magaddal, csináld azt amit szeretsz, ahogy szereted. 🙂
2021. ápr. 7. 12:04
16/19 anonim válasza:
60 kilóval te VÉKONY vagy! Teljesen normálisan vékony, nem alultáplált gebe, mint a kedves anyád.
Nekem mostohaanyám volt ekkora tahó, ő is "vékony" volt, és folyamat cs.ett, hogy milyen dagadt vagyok 169/59-cel. LOL.
2021. ápr. 7. 12:41
17/19 Metionin válasza:
A legtöbb ember számára a "normál" súly az az ahogy saját magát látja. Én is genetikailag vékony vagyok és a tőlem 10-20 kilóval nehezebb nőket valahogy irreálisan "nagynak" látom magamhoz képest, pedig a józan eszem tudja, hogy ők a normál/átlag és én vagyok a kicsi/vékony. Hasonló módon aki nagyobb darab és ilyen családban is nőtt fel, ijesztően vékonynak láthatja a nála 10-20 kilóval könnyebbeket. Anyukádnál szerintem itt a probléma, hogy nem tud elvonatkoztatni a számára, a saját testéhez mért ideális súlytól. De ez nem is lenne akkora dolog ha nem csesztetne, mert az eleve bunkóság. Mondanám hogy beszélj vele erről de egy felnőtt nőnek kellene hogy legyen ennyi esze, hogy különböző testalkatok vannak és hogy nem csak a kilók számítanak. Ha a beszélgetést nem érzed elegendőnek a megoldáshoz, akkor egyszerűen hagyd rá.
2021. ápr. 7. 14:04
18/19 anonim válasza:
A ránctalanító krém jó ötlet. De ha kedves akarsz lenni, kérdezd meg tőle, hogy "Bánt valami, anyukám? Úgy érzed, már sose fogod elérni életed nagy célját?"
Ha megtudod tőle, mi lett volna az, talán segíthetsz neki meggyászolni, és meglátni a szépet abban, amilyen életet végül megvalósított. Bár ez inkább egy pszichológus feladata lenne.
2021. ápr. 7. 15:32
19/19 anonim válasza:
és az zavarja hogy nekem sosem lesz modell alkatom
nem csak az lehet modell aki nádszál kisasszony. vannak teltebb modellek is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!