Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagy baj az, ha undorodom...

Nagy baj az, ha undorodom anyámtól? 17/L

Figyelt kérdés
Ha röviden kéne összefoglalni anyám tevékenységeit, az így hangzik, hangosan böfög, fingik, majd ezeken röhög. Állandóan az orrát túrja, 100 kiló felett van de mégis szűk ruhákat vesz fel. Hiába kérem, hogy legalább mások előtt ne égessen le, sz/rik arra, amit kérek tőle.

2021. ápr. 5. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Apád mit szól ehhez?
2021. ápr. 5. 16:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Elváltak még 2 éves koromban.
2021. ápr. 5. 16:22
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Bajnak nem baj, ő szégyene hogy igénytelen. Te már csak megszokni tudod, elfogadni nem kell. Nem csak neked van igénytelen szülőd sajnos. Csak a koli, költözés segít. Megváltozni nem fog.
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
Akkor se beszélj így róla kérlek, elvégre az édesanyád és ő nevelt fel téged! Inkább valahogy próbáld meg rávenni, hogy változtassson a rossz szokásain. Nem elsz könnyű, de szeretettel közelíts hozzá és van rá esély, hogy menni fog...
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

"Akkor se beszélj így róla kérlek, elvégre az édesanyád és ő nevelt fel téged!"

A kérdező nem kérte, hog megszüljék és aztán felneveljék. Az anyja vállalta őt is, meg a hozzá tartozó kötelezettsgeket. És de igen, ha valaki igénytelen, ha az apja, ha az anyja, nyugodtan undorodjon tőle, vagy utálja. Nem kell ezt magába folytania, sem elfogadnia!

2021. ápr. 5. 16:28
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ezzel minden kamasz így vagy egy darabig. :)))
2021. ápr. 5. 16:34
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is. Mi is így voltunk, a mi gyerekeink is így lesznek/voltak.
2021. ápr. 5. 16:37
 8/16 A kérdező kommentje:

"Ja, anyád a böfögés-fingás mellett valószínűleg eltartja a kis kamasz picsádat is. Mellékesen."

NEM KÉRTEM, HOGY SZÜLJÖN MEG. Egyébként meg diákmunkázom 16 éves korom óta és annak a felét beleadom a rezsibe mindig.

2021. ápr. 5. 16:47
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Igazából nem tudok mit mondani arra, hogy itt mindenki tök normálisnak tartja, hogy anyuka/apuka odafingik a gyerek mellé, pöcköli a fikáját és röhög rajta, de mindezenfelül még szeresd, tiszteld is őket. :) Jesszus, hol élek én...

Csak nekem jutott normális család? Akkor viszont köszönöm Istenem!

2021. ápr. 5. 16:48
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

Amiatt undorodni a saját édesanyádtól mert 100 kg felett van és szűk ruhákat hord...

Ennyire felszínes vagy hogy a kinézethez kötöd a szeretetedet még családtagok esetében is?

Az meg hogy fingik/böfög hangosan, valóban nem egy gusztusos dolog, de gondolom otthon csinálja, nem idegenek előtt az utcán meg a boltban. A saját otthonában meg hadd fingjon már egy jót az ember.

Mondom ezt úgy hogy én soha nem tenném mások előtt, a családtagjaim sem hallottak még soha fingani. De van a családban aki nem csinál ebből ügyet, ez egy természetes része az emésztésnek. Engem nem zavar az előttem fingadozó családtagom, otthon van, ahol az ember igazán önmaga lehet.

Amúgy csak halkan jegyzem meg, ha valaha összeköltözöl egy férfival, fognak még meglepetések érni... :D

2021. ápr. 5. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!