Miért ilyenek velem ?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és a szüleimmel élek külföldön és van 3 kistesom is . Kitűnő tanuló vagyok és normális vagyok a szüleimmel szemben mindig.

Az a helyzet hogy több mint 1 éve észre vettem már hogy kezdenek úgy bánni velem a szüleim mintha embert öltem volna.

Anyukám mindig csak a negativat mondja nekem pl : túl dagadt vagy ( 65 kg vagyok) ne egyél annyit mert undorító vagy ( miközben ők 100 + kgsak )

A többit írom privátban.

2021. ápr. 4. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Jöhet a privi
2021. ápr. 4. 20:59
 2/11 Savlekotő ***** válasza:
90%
Lehet irigyek h te nem vagy 100 kiló jól tanulsz többre juthatsz mint ők akik sertés jelmezzé zabálták magukat.
2021. ápr. 4. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Hát elég rossz szüleid vannak e kevés infó alapján... 2 év és próbálj meg elköltözni
2021. ápr. 4. 21:22
 4/11 A kérdező kommentje:
Leírom ide ... Ha rosszul érzem magam akkor pl anya nem foglalkozik velem és szerinte csak megjàtszom. .. De ha apám beteg neki egyből szalad. .. jobban szereti apámat mint engem. ..
2021. ápr. 4. 21:26
 5/11 A kérdező kommentje:
Dolgozom, és mindig elveszik a pénzem Szo nelkul amit mindig valami hülyeségre költenek el
2021. ápr. 4. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Azta! Mindig ilyenek voltak? Ez a pénzes dolog nagyon gerinctelen. Nem tudod valahova elrejteni/valamelyik megbízható barátod bankszámlájára rakni?
2021. ápr. 4. 21:30
 7/11 Savlekotő ***** válasza:
95%
Irtál már ki kérdést? Ne add oda.. Gyűjtsd magadnak,18 évesen lenne tőkéd elillanni malackáéktól. Gondolom cukros szarokra költik azért ekkorák.
2021. ápr. 4. 21:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen . Nem azokra költik egész pontosan. .. Azt hogy mire költik nem ìrnàm ide .. Nem voltak mindig ilyenek. .. mostmar a pénzem a kedvenc tanaromnal van .
2021. ápr. 4. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Örülök, hogy nem hagyod magad! Bármit mondanak tudd, hogy csak le akarnak húzni. Irigyek, mert neked nem ment még tönkre az életed.
2021. ápr. 4. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem irigyek rád. Te fiatal vagy, jól tanulsz, jó az alakod, előtted az élet, még sokra viheted. Ők nincsenek megelégedve a saját életükkel, ezért bántanak téged. Lehet hogy túl sok gyereket vállaltak, és nincs elég türelmük 3 kisgyerekhez, ezért folyton idegesek. Mi ketten vagyunk testvérek, de anyám többször mondta hogy neki a 2 gyerek is sok volt, nem az a türelmes anyuka típus.

Ne vedd magadra, nem veled van a gond.

2021. ápr. 5. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!