Hogyan bírjam ki ezt?

Figyelt kérdés

Pozitív ember vagyok. Ezt így 2021-ben is merem állítani, bár kicsit félve. :) Szüleimmel élek, velük is maradok, nem szeretném részletezni, hogy miért. A lényeg, hogy eszméletlen módon rosszkedvűek, apám monoton hangon beszél, sokszor nem is válaszol semmire, nem lehet vele sem beszélgetni, pedig úgy akarnék. Anyukám is nagyon feszült, az is zavarja, ha főzök, pedig segíteni akarok! Imádom a természetet, de olyan nehezen csalom el őket, és akkor is csak mérgelődnek mindenen.

Egymással, de még önmagukkal is mérgelődnek. Folyamatosan biztatom őket, igyekszem átadni azt a pozitivitást ami bennem van, de egyszerűen nem hatok rájuk. Néha bemegyek a wcbe sírni, mert nem bírom. Mit tegyek? Mivel vidítsam fel őket? 19L

2021. ápr. 3. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem hogy te fel tudod őket vidítani, szerintem inkább azzal foglalkozz hogy a te pozitivitásod megmaradjon. Azt biztos te is látod hogy a vécén sírás nem jó irány.

Más társaságod nincs rajtuk kívül? (Tudom, covid... :( ) Kutya,cica? Egy kutyus biztos imádná a kirándulást veled. Esetéeg önkéntes kutyasétáltatás szóbajöhet?

2021. ápr. 3. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Senkim nincs. Engem nem szeretnek az emberek. Furának tartanak, kutyusom viszont van, ő vele töltöm az egész napomat, imádom. Úgy dumálok Vele, mint egy emberrel, s csak figyel. :D Nem akarok szomorú lenni, de vannak olykor ilyen kitöréseim, sirógörcseim, és kicsit aggaszt.
2021. ápr. 3. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolog, amit meg fogsz tanulni, hogy másik ember életét nem tudod megoldani.

Nekik kell tenni, ha változást akarnak. Te ebben csak szenvedő alany leszel. Lelkileg lehúznak, még akkor is, ha nem akarnak.

2021. ápr. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!