Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kérnél lakbért a dolgozó, de...

Kérnél lakbért a dolgozó, de otthon lakó gyermekedtől? Mondjuk 20-30 éves korában.

Figyelt kérdés
Indokold meg!
2021. ápr. 3. 09:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
32%
Igen. A felnőtt lét része, hogy anyagilag is képes legyen magát ellátnia.
2021. ápr. 3. 14:22
 12/34 anonim ***** válasza:
73%
Ha kérnék, akkor hogy tudna az elköltözésre pénzt gyűjteni?
2021. ápr. 3. 14:38
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérnék, tőlem sem kért anyám, de a kiállhatatlan magatartásával elérte, hogy 18 éves koromtól csak névleg laktam otthon, valójában vidéken voltam egyetemi koliban. A költségeimet pedig 90% én fizettem.

Szóval a válasz, hogy nem kérnék, valószínűleg neki sincs túl sok pénze, és spórol arra, hogy saját lakást vehessen, de azt sem csinálnám, hogy addig szidom és mocskolom, fenyegetem és alázom, míg magától el nem megy.

2021. ápr. 3. 14:51
 14/34 anonim ***** válasza:
72%
Konkrétan lakbért nem. Rezsibe, kajába, tisztítószerekbe viszont bele kellene szállnia, ha itthon lakna. Így korrekt.
2021. ápr. 3. 15:44
 15/34 Savlekotő ***** válasza:
66%
Nem,nem is maradtak a nyakunkon ,mert nem voltak lehúzva nem bevételi forrásnak vállaltuk.
2021. ápr. 3. 16:19
 16/34 anonim ***** válasza:
54%
30 évesen ne lakjon már otthon. Nemigaz hogy nem lehet legalabb a haverokkal bérelni valamit.
2021. ápr. 3. 18:48
 17/34 Savlekotő ***** válasza:
17%

30 évesen ne lakjon már otthon. Nem igaz hogy nem lehet legalább a haverokkal bérelni valamit.

Lehetne de ha a gyerek fizetése 90 % at elszedik apa cigijére piájára anya műkörmére saját luxira,és fejős tehénség van, nem sok marad a gyereknek ,és lehet le bunkzni de ez a valóság a mai emberek egyre pénz éhesebbek luxus orientáltak,és egyre kevésbé akarnak gyereket maximum eszköznek, de mindent más oldjon meg tegye a feneke alá,dolgozni csak imitálva ne hogy meg szakadjanak,a semmiért legyen a lové,meg a luxus,és fújnak arra aki viszont tesz is a dolgaiért a gyerekeit elindítja nem a szarban tartja mert így kényelmesebb.

2021. ápr. 3. 19:23
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Savlekoto, hát van mindenfele ember az tuti, van aki elszedi a gyerek pénzét, van aki segíti. Itt a gyakorin sokszor olvasom hogy 30- 40 fele is csak kifogás van hogy miert nem költözik el otthonról. Szerintem nem is akarnak.

Korábbi kommentbe is írtam, jól le is lettem pontozva hogy segítenék a gyerekemnek ahogy tudok, de nem szeretnék egy közel 30eves külön eletritmussal rendelkező fiatalt kerülgetni. Mindenkinek más az eletmodja, jobb a külön élet mindenkinek. Ha dolgozik, mert azokról szól a kérdés inkabb segítem máshogy, ennyi az egész. Inkább beszallnek anyagilag az albijaba, főleg ha kicsi a lakásom.

Annyit remélek hogy nem egy link alakot sikerül nevelnem, aki csak élősködik.

2021. ápr. 3. 19:39
 19/34 Savlekotő ***** válasza:
34%
Sajnos lassan diák munka mellé pelenka munka is kéne,mert egyesek már a 9 évest is lerúgnák magukról mert zavarja anyut aput a saját élete élésében,és amint nem jár a cuki családi pótlék,holttá is nyilvánítanák,ez agyarország ahol lassan csak a legalja mentális retardált,magát ellátni képtelen pia bogyó szex mozaik függő réteg szaporodik azok akiknek pont nem kéne pénzért egy kis kannásért szaporulatot termelni a dolgozó réteg nyakára.,.
2021. ápr. 3. 19:45
 20/34 anonim ***** válasza:
89%

Jó hát itt a gyk- n mindenki mar oviba diakmunkazott es maganak vette a liberót.

En a környezetemben azt látom hogy próbálják segíteni a gyereket, csak van hogy nem -sokra telik. De a szandek valamennyire megvan.De olyat aki direkt lehúzná nem hallottam szerencsére.

2021. ápr. 3. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!